Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

CARVER 32" SUPER SURFER SURFSKATE TÄYDELLINEN C7 RAW
CARVER 32" SUPER SURFER SURFSKATE TÄYDELLINEN C7 RAW
CARVER 32" SUPER SURFER SURFSKATE TÄYDELLINEN C7 RAW

1 / 3

CARVER 32" SUPER SURFER SURFSKATE TÄYDELLINEN C7 RAW

319 €

-5%

Rek pris. 335 €
Super Surfer on luotu kaikille surffaajille, jotka haluavat ottaa surffauksensa ja harjoittelunsa vakavasti. Hyperspoon-muodon perusteella tämän laudan kovera lukittuu etujalkaan ja antaa sinulle mielettömän määrän vaikutusvaltaa kuorma-autoihisi. T
Lue lisää

Super Surfer on luotu kaikille surffaajille, jotka haluavat ottaa surffauksensa ja harjoittelunsa vakavasti. Hyperspoon-muodon perusteella tämän laudan kovera lukittuu etujalkaan ja antaa sinulle mielettömän määrän vaikutusvaltaa kuorma-autoihisi. Tässä laudassa on valtavat 75 mm Ecothane-pyörät, jotka ovat erittäin tarttuvia ja joilla on täydellinen vierintänopeus.


Voit asentaa lautasi joko C7- tai CX-kuorma-autoilla. Cx antaa sinun saada raitista ilmaa ja ratsastaa fakiella, ja C7 antaa sinun pumpata voimalla ja tuntea surffaavansa.


Cx-kuorma-autot

Kevyt TKP-kuorma-auto. Siinä on patentoitu geometria, joka tekee pumppaamisesta paljon tehokkaampaa. Tämä tarkoittaa, että voit saada kaiken energiasi suoraan pumpuihin ja siirtyä eteenpäin. Se, että tämä kuorma-auto perustuu tavallisiin skeitti-TKP-kuorma-autoihin, helpottaa ilman laskeutumista ja fakien ajamista kuin C7: llä. Tämä voi auttaa sinua ilmaliikkeissä ja jopa ratsastuskytkimessä!


C7-kuorma-autot

Auto, joka aloitti kaiken. Tämä on ainoa surfskate-auto, joka teki surfskatesta todellisen asian. Se on tehty kaikkien aikojen nopeimmaksi pumppaavaksi, sujuvimmaksi kääntyväksi kuorma-autoksi, ja siinä on patentoitu järjestelmä, jossa on etukuorma-auton toinen akseli, jonka avulla voit napsauttaa nenäsi ja heilua hännästä. Tämä työntää sinut eteen suurella nopeudella. Kuinka samanlainen tämä liike on surffaamiseen, on syy siihen, miksi monet ammattilaiset ja amatööri surffaajat valitsevat nämä trukit kouluttamaan liikkeitään.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä