Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

CARVER 33.75" GREENROOM SURFSKATE TÄYDELLINEN CX RAW
CARVER 33.75" GREENROOM SURFSKATE TÄYDELLINEN CX RAW
CARVER 33.75" GREENROOM SURFSKATE TÄYDELLINEN CX RAW

1 / 3

CARVER 33.75" GREENROOM SURFSKATE TÄYDELLINEN CX RAW

292 €
Rek pris. 305 €
Greenroomissa on muoto, jonka avulla voit sijoittaa jalkasi moniin eri asemiin, jolloin voit saada sen erityisen mukavaksi ja vakaaksi. Tämä lauta lupaa helpon veistämisen riippumatta siitä, missä ja millä tietotasolla, ja se on ehdottomasti lauta,
Lue lisää

Greenroomissa on muoto, jonka avulla voit sijoittaa jalkasi moniin eri asemiin, jolloin voit saada sen erityisen mukavaksi ja vakaaksi. Tämä lauta lupaa helpon veistämisen riippumatta siitä, missä ja millä tietotasolla, ja se on ehdottomasti lauta, jota katsella, jos haluat harjoitella surffausta maassa.


Voit asentaa lautasi joko C7- tai CX-kuorma-autoilla. Cx:n avulla voit haukkaa ilmaa ja ratsastaa fakiella, ja C7:n avulla voit pumpata voimalla ja tuntea surffaavansa. Saat myös 68mm Roundhouse-pyörät, jotka sopivat täydellisesti pidon ylläpitämiseen ja nopeaan pumppaamiseen.


Cx-kuorma-autot

Kevyt TKP-kuorma-auto. Siinä on patentoitu geometria, joka tekee pumppaamisesta paljon tehokkaampaa. Tämä tarkoittaa, että voit saada kaiken energiasi suoraan pumpuihin ja siirtyä eteenpäin. Se, että tämä kuorma-auto perustuu tavallisiin skeitti-TKP-kuorma-autoihin, helpottaa ilman laskeutumista ja fakien ajamista kuin C7: llä. Tämä voi auttaa sinua ilmaliikkeissä ja jopa ratsastuskytkimessä!


C7-kuorma-autot

Auto, joka aloitti kaiken. Tämä on ainoa surfskate-auto, joka teki surfskatesta todellisen asian. Se on tehty kaikkien aikojen nopeimmaksi pumppaavaksi, sujuvimmaksi kääntyväksi kuorma-autoksi, ja siinä on patentoitu järjestelmä, jossa on etukuorma-auton toinen akseli, jonka avulla voit napsauttaa nenäsi ja heilua hännästä. Tämä työntää sinut eteen suurella nopeudella. Kuinka samanlainen tämä liike on surffaamiseen, on syy siihen, miksi monet ammattilaiset ja amatööri surffaajat valitsevat nämä trukit kouluttamaan liikkeitään.


EcoMag-pyörät

Soijapapuista valmistetut 70 mm:n Ecothane-vanteet ovat erittäin tarttuvia ja samalla 81a-kovuusmittarilla niillä on fantastinen vierintänopeus.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä