Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

CARVER X MENETTI 31" RIVI VIILTÄJÄN - SURFSKATE VALMIS

1 / 1

CARVER X MENETTI 31" RIVI VIILTÄJÄN - SURFSKATE VALMIS

292 €
Rek pris. 305 €
Erittäin leveä surffiluistin lisää mukavuutta jalkakäytävillä, 80-luvun neonvärähtely siivillä ja OG-logoilla tekevät tästä laudasta erottuvan aina tilaisuuden tullen, olitpa sitten hakemassa olutta kulmassa olevasta kaupasta tai surffaamassa aurink
Lue lisää

Erittäin leveä surffiluistin lisää mukavuutta jalkakäytävillä, 80-luvun neonvärähtely siivillä ja OG-logoilla tekevät tästä laudasta erottuvan aina tilaisuuden tullen, olitpa sitten hakemassa olutta kulmassa olevasta kaupasta tai surffaamassa aurinkoisella rantakadulla. Tämän levyn pitkä akseliväli tekee sijainnistasi leveämmän, jolloin voit laittaa ylimääräisen energian pumpuihisi.


Voit asentaa lautasi joko C7- tai CX-kuorma-autoilla. Cx: n avulla voit saada ilmaa ja mennä fakie, ja C7: n avulla voit pumpata voimalla ja tuntea surffaavan. Saat myös 68mm Roundhouse-pyörät, jotka sopivat täydellisesti pidon ylläpitämiseen ja nopeaan pumppaamiseen.


Cx-kuorma-autot

Kevyt TKP-kuorma-auto. Siinä on patentoitu geometria, joka tekee pumppaamisesta paljon tehokkaampaa. Tämä tarkoittaa, että voit saada kaiken energiasi suoraan pumpuihin ja siirtyä eteenpäin. Se, että tämä kuorma-auto perustuu tavallisiin skeitti-TKP-kuorma-autoihin, helpottaa ilman laskeutumista ja fakien ajamista kuin C7: llä. Tämä voi auttaa sinua ilmaliikkeissä ja jopa ratsastuskytkimessä!


C7-kuorma-autot

Auto, joka aloitti kaiken. Tämä on ainoa surfskate-auto, joka teki surfskatesta todellisen asian. Se on tehty kaikkien aikojen nopeimmaksi pumppaavaksi, sujuvimmaksi kääntyväksi kuorma-autoksi, ja siinä on patentoitu järjestelmä, jossa on etukuorma-auton toinen akseli, jonka avulla voit napsauttaa nenäsi ja heilua hännästä. Tämä työntää sinut eteen suurella nopeudella. Kuinka samanlainen tämä liike on surffaamiseen, on syy siihen, miksi monet ammattilaiset ja amatööri surffaajat valitsevat nämä trukit kouluttamaan liikkeitään.


Pyöreät pyörät

Nämä pyörät on suunniteltu erityisesti Carver-kuorma-autoille. Ne tarjoavat paljon pitoa ja pitoa. Näiden pyörien huulet on valmistettu tavalla, joka optimoi pumpun, ja tuntuu siltä, että aalto työntää sinut pois jokaisesta terävästä käännöksestä heidän kanssaan.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä