Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Corestep 360, Stepperit
Corestep 360, Stepperit
Corestep 360, Stepperit

1 / 3

Corestep 360, Stepperit

157 €

-22%

Rek pris. 200 €
CoreStep 360 on kompakti laite niille, jotka haluavat harjoitella kuntoa ja voimaa pakaroissa, reisissä ja jaloissa hauskalla ja tehokkaalla tavalla. Sitä voidaan käyttää molempiin suuntiin ja tietokone (joka näyttää ajan, numeron askelten ja kalori
Lue lisää

CoreStep 360 on kompakti laite niille, jotka haluavat harjoitella kuntoa ja voimaa pakaroissa, reisissä ja jaloissa hauskalla ja tehokkaalla tavalla. Sitä voidaan käyttää molempiin suuntiin ja tietokone (joka näyttää ajan, numeron askelten ja kalorienkulutus ) on helposti käännettävissä. Laitteen muotoilun ansiosta saat liikkeen, joka mahdollistaa selän Core-lihasten harjoittamisen samaan aikaan vinojen vatsalihasten kanssa. Sopii jopa100 kg painaville treenaajille.

Ladattavat tiedostot

Ohjekirja

Muista, että laite ei koskaan seiso täysin paikallaan käytön aikana, mikä voi vahingoittaa lattiaa, vaikka harjoituskoneessa on "jalat". Monet ihmiset hikoilevat ja roiskivat vettä harjoitusten aikana, mikä voi vahingoittaa lattiaa, jos se on herkkä kosteudelle. Kuntolaite voi olla herkkä staattiselle sähkölle, jolta matto suojaa.

Me Training365.fi:ssä suosittelemme siksi kaikille asiakkaillemme jonkinlaista lattiasuojausta koneensa alle.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä