Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Cykelväska med reparationssats, 7st tillbehör, Röd/Svart
Cykelväska med reparationssats, 7st tillbehör, Röd/Svart
Cykelväska med reparationssats, 7st tillbehör, Röd/Svart

1 / 3

Cykelväska med reparationssats, 7st tillbehör, Röd/Svart

19,99 €
Om cykeln skulle gå sönder under cykelturen är det perfekt att ha med sig ett reparationskit. Reparationskitet sitter inte i vägen när du cyklar och kan komma väl till hands under allehanda cykelturer! Väskan
Lue lisää

Om cykeln skulle gå sönder under cykelturen är det perfekt att ha med sig ett reparationskit. Reparationskitet sitter inte i vägen när du cyklar och kan komma väl till hands under allehanda cykelturer! Väskan rymmer mängder med verktyg som kommer vara ovärderliga om du akut behöver reparera din cykel. 

Gör dig själv och vår miljö en tjänst genom att ta cykeln nästa gång du ska någonstans! 

Bra grejer till bra pris 

Som sagt, i den här reparationssatsen får du bra grejer till ett bra pris - vad mer kan man egentligen önska sig av ett kit såsom detta? I väskan finns en smidig cykelpump i "lagom" storlek (den får precis plats i väskan och är perfekt att ta med sig, men ändå tillräckligt stor för att du inte ska behöva stå och pumpa hela dagen). När du öppnar väskan kommer du även att finna en förvaringsbox med lim, punkteringsplåster däckjärn och en liten guide som visar dig hur du snabbt och enkelt kan fixa punkteringen. 

Ett komplett multiverktyg i svart/silver med flera olika funktioner och hylsor ingår också! En sak som är värd att komma ihåg är att alla dessa saker alltså får plats inuti väskan och "automatiskt" följer med om du bestämmer dig för att fästa väskan på cykeln innan du drar iväg. Monteringen är enkel och smidig tack vare kardborreremmarna utanpå cykelväskan. 

Väskan innehåller: 

  • Stängbar cykelväska med remmar
  • Portabel cykelpump
  • Tub med lim för gummilagning (8 ml)  
  • Multiverktyg med flera hylsor
  • Punkteringslappar/punkteringsplåster (6st små, runda/3st stora, runda/2st stora, rektangulära) 
  • Rasp för slipning
  • 2x däckjärn i metall
  • Liten förvaringslåda
  • Mini-reparationsguide

OBS: Limmet bör hanteras varsamt och appliceras utomhus eller i en miljö med goda vädringsmöjligheter.  

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .