Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

GO901 900KG OLYMPIABAARI HMS PREMIUM
GO901 900KG OLYMPIABAARI HMS PREMIUM
GO901 900KG OLYMPIABAARI HMS PREMIUM
GO901 900KG OLYMPIABAARI HMS PREMIUM

1 / 4

GO901 900KG OLYMPIABAARI HMS PREMIUM

295 €
Rek pris. 305 €
GO901 HMS Olympiatanko oli valmistettu kromatusta kovetetystä teräksestä. HMS-tanko tunnetaan vahvuudestaan yhdistettynä täydelliseen joustavuuteen. Tämä setti sisältää baarin ja 2 kaulusta. Ohjauspyörä varmistaa tukevan ja mukavan pidon. Maksim
Lue lisää

GO901 HMS Olympiatanko oli valmistettu kromatusta kovetetystä teräksestä. HMS-tanko tunnetaan vahvuudestaan yhdistettynä täydelliseen joustavuuteen. Tämä setti sisältää baarin ja 2 kaulusta.


Ohjauspyörä varmistaa tukevan ja mukavan pidon. Maksimikuormitus on 900 kiloa. Halkaisija 28 mm puolestaan takaa mukavuuden harjoittelun aikana. Kromattu teräs takaa tuotteiden hienon ulkonäön ja pitkän käyttöiän. Se on myös erinomainen suoja ruostetta vastaan.


GO901 HMS Olympiatanko on 8 neularullaa (4 kummallakin puolella), ne tekevät kuorman pyörimisestä sujuvaa ja hiljaista. Rakenne poistaa sylinterien päiden kireyden, jolloin laakereiden voidaan käyttää pidempään. Pienestä poikkileikkausta huolimatta neularullilla on korkea jäykkyys ja kantavuus.


Kaksi sarjaan sisältyvää kauluspidikettä antavat vakaan asennon tankon painolle harjoituksen aikana. Kiinnikkeissä on kumiset painetyynyt, jotta ne eivät vahingoita levyjä tai tangoja, mutta varmistavat silti, että ne ovat tukevasti paikoillaan.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä