Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Halley Sähköinen Hyönteistentappaja 2214 230 V 299807

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Halley Sähköinen Hyönteistentappaja 2214 230 V 299807

(0)
Kirjoita arvostelu
Halley Sähköinen Hyönteistentappaja 2214 230 V 299807
Halley Sähköinen Hyönteistentappaja 2214 230 V 299807
331 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  2-6 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

Tämä Halley sähköinen hyönteistentappaja 2214 käyttää UV-valoa houkuttelemaan valoherkät kärpäset ja muut lentävät hyönteiset sähköiseen, korkeajännite metalliristikkoon, tuhoten ne nopeasti sähköiskulla, ilman kemikaaleja. Tämä tekee siitä ympäristöystävällisen. Se hehkuu vihreää valoa, jonka tiedetään lisäävän saalistettujen hyönteisten määrää, kun verrataan hyönteistentappajaan, jotka hehkuvat sinistä valoa. Koska se on valmistettu alumiinista, runko on kevyt, ruosteenkestävä ja helppo puhdistaa. hyönteistentappaja on taloudellinen se alhaisen, vain 40 W, kulutuksen ansiosta ja sen kattama on vakuuttava 200 m³. Se on todella tehokas, sillä se voi toimia päivänvalossa ja keinotekoisessa valossa. Se on helppo laittaa roikkumaan seinästä tai se voidaan asettaa seisomaan. Tämä hyönteistentappaja on roisketiivis.
 • Materiaali: Alumiini
 • Väri: Hopea
 • Mitat: 66 x 12 x 52 cm (L x S x K)
 • Virtalähde: 230 V/50 Hz
 • 2 Lamppua: 20 wattia kappale
 • Houkutteen kattama: Jopa 300 m²
 • Korkeajännite: 5000 V
 • Loisteputket hehkuvat vihreää valoa
 • Roisketiivis (IP 44)
 • Todella taloudellinen: virrankulutus on alhainen, vain 40 wattia 200 m³ alueelle
 • Tehokas ja kätevä: Toimii päivänvalossa sekä keinovalossa
 • Voidaan käyttää roikkuvana tai seisovana
 • Ympäristöystävällinen: Kärpäset ja hyönteiset tapetaan sähköiskulla - ilman myrkkyjä tai kemikaaleja
 • Ruosteenkestävä: valmistettu kevyestä alumiinista
 • SKU:406406
 • EAN:4018653089484

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.