Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Himo Sähköpyörä C30R
Himo Sähköpyörä C30R
Himo Sähköpyörä C30R
Himo Sähköpyörä C30R

1 / 4

Himo Sähköpyörä C30R

2263,40 €
Suunnitelma HIMO C30R:n suunnittelussa uudessa sähköpyörässä on alumiinirunko. Alumiinin avulla ostaja voi käsitellä pyörää helposti, koska se on helppo tuote. Koska ostaja on hyvin kevyt, ostaja voi nopeasti kuljettaa pyörää ja siirtää sitä paikko
Lue lisää

Suunnitelma

HIMO C30R:n suunnittelussa uudessa sähköpyörässä on alumiinirunko. Alumiinin avulla ostaja voi käsitellä pyörää helposti, koska se on helppo tuote. Koska ostaja on hyvin kevyt, ostaja voi nopeasti kuljettaa pyörää ja siirtää sitä paikkojen välillä. Pyörän mitat ovat korkeudeltaan 1050 mm ja pituudeltaan 1740 mm.

HIMO C30R:ssä on joustava kahva. Kaareva kahva tekee siitä täydellisen kilpapyörän, nyt voit tuntea olevasi ammattilaispyörällä. Jos haluat pyöräillä tavallisen pyörän kanssa, voit myös muuttaa asetuksia ja näyttää tavalliselta pyörältä. Kahva taipuu helposti; sinun on vedettävä kahvasta ja tehtävä siitä mukava.

Moottori

Uusi sähköpyörä on varustettu 250 W:n moottorilla. Tehokkaan moottorin avulla pyörää voi ajaa maksiminopeudella 25 km / h. Samsung 36 V: n, 10 Ah Li-Ion -akun avulla pyörä kulkee noin 75 km virransäästötilassa. Tämä on dataa, kun HIMO C30S -sähköpyörä on ladattu täyteen ja se kulkee nopeudella 15 km / h. Kaikkien osien tarkastamistapa pyörä on varustettu LED-paneelilla. Tässä paneelissa asiakas voi muuttaa asetuksia ja siirtyä mihin tahansa tilaan ajon aikana. Paras osa näyttöä on, että voit myös kääntää näytön kahvassa ja siirtää sitä haluamallasi haluamallasi haluamallasi näytöllä.

Renkaat ja paino

Kenda 700C X 32X pneumaattiset renkaat, sähköpyörä antaa sinulle pyöräilymukavuutta jopa ruoholla ja mudalla. Näillä tehokkailla renkailla pyörä voi kantaa 100 kg: n painoa nopeudella 25 km / h. Pyörän paino on noin 23 kg.


0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä