Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Impero Invictus Padelracket
Impero Invictus Padelracket

1 / 2

Impero Invictus Padelracket

139 €
Invictus on pisaranmuotoinen maila, joka keskittyy voimaan ja kierteeseen. Tyylipuhtaalla muotoilullaan, joka on saanut innoituksensa ruotsin lipusta, on Impero Padel luonut ehdottomasti kaikkein tyylikkäimmän mailansa. Invictuksessa on päivitetty hi
Lue lisää
Invictus on pisaranmuotoinen maila, joka keskittyy voimaan ja kierteeseen. Tyylipuhtaalla muotoilullaan, joka on saanut innoituksensa ruotsin lipusta, on Impero Padel luonut ehdottomasti kaikkein tyylikkäimmän mailansa. Invictuksessa on päivitetty hiilikuitumateriaali, joka vastaa 12K. Tämän materiaalin ansiosta pelaaja saa mailan, joka nappaa erinomaisesti pallot ja antaa nopeamman vasteen kimmokkeissa. Ydin on valmistettu erittäin pehmeästä EVA-materiaalista, mikä lisää iskujen voimaa.

Invictuksella on kevyt rakenne, joka antaa paremman hallinnan ja kierteen lyönteihin. Rakenne antaa myös enemmän kierrettä syöttöihin. Erityisesti suunniteltu rannehihna tarjoaa lisämukavuutta ranteelle.

Suositellaan vahvasti sekä eliittipelaajille että kokeneille harrastajille.
Aiempien malliemme tapaan tämä maila on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa.

- Paino: 365 grammaa (+/- 10 grammaa)
- Pituus: 460 mm
- Runkoprofiili: 38 mm
- Muoto: Pisara
- Materiaali: 12K hiilikuitu, Ultra soft pehmeä EVA, lasikuitu
Upptäck mer inom Urheilu Padel setit
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .