Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Impero Scudo Padelracket
Impero Scudo Padelracket

1 / 2

Impero Scudo Padelracket

159 €
Scudo lanseerattiin vuonna 2021 ja se on maila, jossa on pyöreä lyöntipinta, joka sopii sekä aloittelijalle että edistyneelle pelaajalle. Monipuolinen padelmaila, joka antaa erittäin hyvää hallintaan ja tunnetta lyönteihin ja on hellävarainen kyynärp
Lue lisää
Scudo lanseerattiin vuonna 2021 ja se on maila, jossa on pyöreä lyöntipinta, joka sopii sekä aloittelijalle että edistyneelle pelaajalle. Monipuolinen padelmaila, joka antaa erittäin hyvää hallintaan ja tunnetta lyönteihin ja on hellävarainen kyynärpäälle ja olkapäille. Tällä mailalla on alhainen tasapaino ja suuri osuma -alue, joka on sijoitettu keskelle, mikä tulee vähentämään virheiden määrää ja tarjoaa turvallisemman pelin.

Scudo on tyylipuhdas musta / harmaa muotoiltu maila, jossa on karhennettu lyöntipinta ("hiekkapaperi"), joka helpottaa kierrettä lyönneissä. Se sisältää on myös 12K hiilikuitua, joka helpottaa pallojen nappaamista ja nopeuttaa vastetta kimmokkeissa.

Erityisesti suunniteltu rannehihna tarjoaa lisämukavuutta ranteelle.

Kuten meidän aiemmat mallimme, tämä maila on suunniteltu ja kehitetty Ruotsissa.

- Paino: 350 grammaa (+/- 10 grammaa)
- Pituus: 460 mm
- Runkoprofiili: 38 mm
- Muoto: Pyöreä
- Materiaali: 12K hiilikuitu, erittäin pehmeä EVA, lasikuitu, karhennettu pinta
Upptäck mer inom Urheilu Padel setit
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .