Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

MSR Access 1 -teltta - Vihreä

1 / 1

MSR Access 1 -teltta - Vihreä

816 €
Teltta yhdelle henkilölle hiihtämiseen ja lumikenkäilyyn neljän vuodenajan ajan. Paras yhden hengen Access 1 -teltta neljän vuodenajan ajan on tarkoitettu ensisijaisesti hiihtäjille, splitboardereille ja lumikenkäretkeilijöille. Se on kevyempi kuin
Lue lisää

Teltta yhdelle henkilölle hiihtämiseen ja lumikenkäilyyn neljän vuodenajan ajan. Paras yhden hengen Access 1 -teltta neljän vuodenajan ajan on tarkoitettu ensisijaisesti hiihtäjille, splitboardereille ja lumikenkäretkeilijöille. Se on kevyempi kuin kalliokiipeilyteltta ja lämpimämpi kuin repputeltta kolmen vuodenajan ajan. Teltta tarjoaa runsaasti mukavuutta kylmiin talviin ilman liiallista painoa. Sen runko, jolla on korkea tukitoiminto keskialueella, selviytyy hyvin lumen painosta ja tarjoaa riittävästi tilaa laitteille. Se tarjoaa ihanteellisen suojan talvikäyttöön puurajan alapuolella. Access 1 on ihanteellinen kompromissi korkean lämmön ja kevyen painon välillä.


Ominaisuuksia:

Erittäin kevyt lämpö: Vain pieni osa teltan rungosta koostuu verkosta, joten sisäpuoli pysyy lämpimänä myös kylminä talvina. Alhaisen painon ansiosta teltta voidaan kuljettaa mukavasti.

Easton® Syclone™ Rods: Huippuluokan komposiitit, joilla on korkea rikollisuuden kestävyys jopa kylmällä säällä.

Vankka runko: Runko, jossa on korkea tuki keskialueella, tarjoaa runsaasti tilaa ja kestää lumikertymiä.

Nopea rakenne: Täydellinen kylmiin sääolosuhteisiin.

Lisäominaisuudet: DuraShield-pinnoitettu ™ kangas ja tarjotin, yksi ovi, yksi sisätasku, useita kiinnityspisteitä.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä