Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Obstacle And Ninja Training Multi Rig 30-05839, Crossfit rig

1 / 1

Obstacle And Ninja Training Multi Rig 30-05839, Crossfit rig

16270 €
Denna ram passar perfekt för grupp- och individuella sessioner, med fokus på gymnastikövningar med kroppsvikt. Riggen är skapad med ramar på på 2,80 och 3,44 meter höga, vilket gjorde det möjligt att placera gymnastiska ringar på ramen, en vertikal s
Lue lisää

Denna ram passar perfekt för grupp- och individuella sessioner, med fokus på gymnastikövningar med kroppsvikt. Riggen är skapad med ramar på på 2,80 och 3,44 meter höga, vilket gjorde det möjligt att placera gymnastiska ringar på ramen, en vertikal stege och även en laxstege för att träna ryggens explosiva styrka.

På ramen har vi installerat Monkey Bar med Flying pull-up bar i slutet och ytterligare tillbehör: till exempel V-formade dip bars, raka pull-up bars, plyo-plattform samt multi-grepp pull-up bar. På konstruktionens omkrets finns balkar där det är möjligt att fästa övrig utrustning för träning. Dessutom har vi utrustat ramen med 7 uppfällningssfärer, som är perfekta för att göra pull-ups och för underarmsträning. Denna ram kan användas av upp till 10 idrottare samtidigt.

Pelarna är utrustade med hål för att fästa ytterligare element och redskap. Alla hål har samma storlek och ligger i alla höjder från alla delar, vilket ger de största modifieringsmöjligheterna.

DETALJER

  • Anpassningsbar efter egna behov
  • Byggd på stålramar med storlek 80 x 80 mm
  • Justerbar höjd på ramarna, 2,8-3,4 m
  • Rekommenderat att fästa ramarna i marken/golv för största säkerhet
Element Fitness erbjuder möjligheten att anpassa och designa alla träningsramar efter egna önskemål och färgval. Vill du designa din egen rigg och färgsätta den? Kontakta vår kundtjänst på nummer 0771-407060 eller mejla till info@traningsmaskiner.com så hjälper vi dig.
Upptäck mer inom Kuntoilulaitteet
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .