Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Paletero Bullpadel BPP21012 Hack
Paletero Bullpadel BPP21012 Hack
Paletero Bullpadel BPP21012 Hack
Paletero Bullpadel BPP21012 Hack

1 / 4

Paletero Bullpadel BPP21012 Hack

99 €
Sen lisäksi, että se on leveä, se on myös erittäin turvallinen, koska se on valmistettu tukevasta materiaalista molemmin puolin ja suojaa padel-mailaasi iskuilta. Siihen mahtuu jopa 4 mailaa, ja se sisältää Thermopocket -järjestelmän kahdessa mailoil
Lue lisää
Sen lisäksi, että se on leveä, se on myös erittäin turvallinen, koska se on valmistettu tukevasta materiaalista molemmin puolin ja suojaa padel-mailaasi iskuilta. Siihen mahtuu jopa 4 mailaa, ja se sisältää Thermopocket -järjestelmän kahdessa mailoille suunnitellussa sivutaskussa.

Laukun keskiosassa sinulla on riittävästi tilaa muun muassa vaatteiden ja pyyhkeiden säilyttämiseen. Siinä on myös uniikki lokero, jossa voit tuulettaa likaiset kengät ja pienempiä lokeroita henkilökohtaisten tavaroiden tai tarvikkeiden säilyttämiseen.

Laukussa on säädettävät pehmustetut hihnat. Erittäin mukava kantaa reppuna. Toisaalta kahvan avulla voit myös kantaa pussia kädessäsi.

Pituus 60 cm x leveys 40 cm x korkeus 30 cm
Upptäck mer inom Urheilu Padel setit
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .