Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
PlayBase Medium TL (Wooden Seat + Wooden Seat)

1 / 1

PlayBase Medium TL (Wooden Seat + Wooden Seat)

1 650 €
Om du vill njuta av att leka, sporta och slappa med hela familjen, då är BERG PLAYBASE något för dig. Ett unikt multifunktionellt utomhuslekkoncept, ett högkvalitativt och stilrent föremål som smälter in i trädgården. Multifunktionellt koncept G
Lue lisää

Om du vill njuta av att leka, sporta och slappa med hela familjen, då är BERG PLAYBASE något för dig. Ett unikt multifunktionellt utomhuslekkoncept, ett högkvalitativt och stilrent föremål som smälter in i trädgården.

Multifunktionellt koncept

Grunden för detta koncept är den starka, robusta ramen. Den har en modern och minimalistisk design och en patenterad röranslutning. Hela föremålet är stadigt förankrat i marken och utgör därmed en solid grund för alla typer av applikationer. För sidorna av ramen kan du välja mellan en stege, tumlare eller en kombination av de två.

Premiumkvalitet

Den starka, robusta ramen har en modern och minimalistisk design och är utrustad med en patenterad röranslutning. Hela föremålet är stadigt förankrat i marken och utgör därmed en solid grund för de många tillbehören. För att skydda optimalt mot korrosion är stålramen galvaniserad, avslutad med en speciell rostskyddsbeläggning samt en pulverlackering. Så det kommer hålla i flera år!

Minimalistisk design

Den vackra minimalistiska designen på BERG Playbase kännetecknas av dess eleganta geometriska design, svart pulverlackerat stål och naturligt trä med repaccenter. Tack vare sin uppfinningsrika underjordiska ramdesign tar PLAYBASE mycket mindre plats ovan jord än sina konkurrenter. Tack vare en genialisk konstruktion kan vi bygga en supersolid och stabil grund med minimal jordförskjutning. Som ett resultat är BERG Playbase mycket stabil utan att behöva använda betong.

Vet du vad du vill göra med PLAYBASE? För närvarande kan du välja mellan inte mindre än 12 olika tillbehör, som är lätta att montera och demontera. Många fler tillbehör kommer att läggas till i framtiden.

OBS! Enbart de tillbehör som nämns i titeln och syns på bilden ingår för denna konstellation.

Dokument

Produktblad
Monteringsanvisning
Garanti

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja