Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

ROCKET LINUM 116 NATURALITE LONGBOARD RENKAAT Flex 2
ROCKET LINUM 116 NATURALITE LONGBOARD RENKAAT Flex 2
ROCKET LINUM 116 NATURALITE LONGBOARD RENKAAT Flex 2

1 / 3

ROCKET LINUM 116 NATURALITE LONGBOARD RENKAAT Flex 2

250 €

-6%

Rek pris. 265 €
Linum on kevyt moderni tanssija, jolla on monia piilotettuja temppuja. Siinä on jatkuva progressiivinen rokkari, joka siirtyy suoraan potkuihin. Cnc'd-pyöräkaivojen ja soihtujen yhdistelmän ansiosta levyllä on upea pyörän välys. Suuri innovaatio
Lue lisää

Linum on kevyt moderni tanssija, jolla on monia piilotettuja temppuja. Siinä on jatkuva progressiivinen rokkari, joka siirtyy suoraan potkuihin. Cnc'd-pyöräkaivojen ja soihtujen yhdistelmän ansiosta levyllä on upea pyörän välys.


Suuri innovaatio piileksii Naturalite-rakentamisessa. Bambun seos ontto ydin, hiili ja luonnolliset pellavakuidut tekevät siitä erittäin kevyen. Nenän ja hännän muoviset insertit takaavat hieman lisäsuojaa.


Olemme tarkoituksella piilottaneet kaikki hiilikuidut laudan sisään. Vain pellavakuidut koskettavat reunoja. Tämä antaa sinulle kaikki kuituvahvistetun levyn edut, kuten pidemmän käyttöiän ja näppärän flexin. Mutta toisin kuin lasikuidut, pellavakuidut eivät hiutaleita vahingoittuessaan. Linumin kanssa sormien lasinsirut kuuluvat menneisyyteen.


Linumia on saatavana kahdessa pituudessa ja kahdessa flex-vaihtoehdossa. Valitse 116 saadaksesi enemmän tilaa tanssia tai 106 tasaisempaa freestyle-työkalua varten.


Flex 1: 70 - 100 kg

Flex 2: 50 - 85 kg

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä