Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Smoby 4-i-1 kørbar bil Maestro Balade III rød 720302

Ilmainen toimitus
Smoby 4-i-1 kørbar bil Maestro Balade III rød 720302
Smoby 4-i-1 kørbar bil Maestro Balade III rød 720302
Smoby 4-i-1 kørbar bil Maestro Balade III rød 720302
Smoby 4-i-1 kørbar bil Maestro Balade III rød 720302
Smoby 4-i-1 kørbar bil Maestro Balade III rød 720302
Smoby 4-i-1 kørbar bil Maestro Balade III rød 720302
Smoby 4-i-1 kørbar bil Maestro Balade III rød 720302
Smoby 4-i-1 kørbar bil Maestro Balade III rød 720302
99999 €
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  5-8 Arkipäivää
  Ilmainen toimitus
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

Denne multifunktionelle Maestro Balade III fra Smoby er en robust og behagelig legetøjsbil med fire funktioner: gyngestol, klapvogn, gangstativ og en kørbar bil! Dette imponerende legetøj har et komplet sikkerhedssystem. Selen kan justeres, og der er en sikkerhedsring med et håndtag og en knap, der spænder din baby fast i det behagelige sæde. Maestro Balade III har lyde, og dens øjne roterer, så den udstråler forskellige følelser. Denne kørbare bil fra Smoby har også et hemmeligt rum under sædet, hvor man kan opbevare genstande, og en gyngende underdel, der kan fjernes om nødvendigt. Der er også et metalskubbehåndtag, så forældrene kan tage kontrollen. Legetøjet er egnet til børn på seks måneder og derover. Denne kørbare bil er designet, så den kan bruges i forskellige faser af dit barns udvikling og vil dermed vokse sammen med din baby.
 • Farve: Rød, blå og orange
 • Materiale: Plast
 • Mål: 61 x 44 x 55 cm (L x B x H)
 • 4-i-1 funktion: Gyngestol, klapvogn, gangstativ og kørbar bil
 • Aftagelig sikkerhedsring, skubbehåndtag, sele og gynge
 • Opbevaringsrum under sædet
 • Lydfunktion
 • Roterende øjne
 • 3 x LR44-batterier er inkluderet.
 • Egnet til børn fra 6 måneder og derover
 • ADVARSEL: Må kun anvendes under opsyn af en voksen.
 • SKU:412198
 • EAN:3032167203021

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .