Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tractive IKATI GPS-tracker för katt
Tractive IKATI GPS-tracker för katt
Tractive IKATI GPS-tracker för katt
Tractive IKATI GPS-tracker för katt
Tractive IKATI GPS-tracker för katt

1 / 5

Tractive IKATI GPS-tracker för katt

59,99 €
Upptäck din katts hemliga liv med denna smarta GPS-tracker som enkelt fästes i kattens halsband. Du får en live-uppdatering om var katten befinner sig och har möjlighet att sätta upp virtuella staket som ger dig notification
Lue lisää

Upptäck din katts hemliga liv med denna smarta GPS-tracker som enkelt fästes i kattens halsband. Du får en live-uppdatering om var katten befinner sig och har möjlighet att sätta upp virtuella staket som ger dig notification när katten går utanför det bestämda området. Utöver det kan du se en historik över var katten har befunnit sig sedan under dagen. IKATI väger endast 30 gram och blir inte störande för kattens spännande aktiviteter.

Inbyggt, uppladdningsbart batteri

Det inbyggda uppladdningsbara batteriet har en drifttid på 2-5 dagar beroende på hur mycket du övervakar kattens position. IKATI väger endast 30 g och passar i de flesta katthalsband på marknaden. IPX7-certifieringen garanterar att den inte har några problem med eventuella regnskurar.

Virtuellt staket (Geofence)

Det virtuella staketet fungerar som så att när katten går utanför ett specificerat område så får du en notifikation i din telefon. 

Tractive IKATI GPS-spårare för katter live-spårning

Live-spårning

Live-spårningen uppdateras på kartan var 2-3 sekund och det finns inga gränser på hur långt de kan gå. På så sätt förloras inte signalen pga avstånd.

Platshistorik

Funderar du var din katt befunnit sig hela dagen? Med platshistorik kan du på karta se vart den vandrat och tillbringat mest tid.

OBS! Denna produkt kräver ett abonnemang för att fungera!

Läs mer om abonemmangen

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .