Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Umbro Fitness Training Gym Käsipaino 1kg
Umbro Fitness Training Gym Käsipaino 1kg
Umbro Fitness Training Gym Käsipaino 1kg
Umbro Fitness Training Gym Käsipaino 1kg
Umbro Fitness Training Gym Käsipaino 1kg

1 / 5

Umbro Fitness Training Gym Käsipaino 1kg

23,09 €
Umbro ED-26961: Kuntoharjoittelu Gym Dumbell 1kg   Käsipainot ovat ihanteellisia koko kehon voiman ja kestävyyden harjoittamiseen. Kaikille, jotka haluavat kasvattaa voimaa, polttaa rasvaa tai virittää kehoa, ilmainen painoharjoittelu käsi
  • .
Lue lisää
Umbro ED-26961: Kuntoharjoittelu Gym Dumbell 1kg

 

Käsipainot ovat ihanteellisia koko kehon voiman ja kestävyyden harjoittamiseen. Kaikille, jotka haluavat kasvattaa voimaa, polttaa rasvaa tai virittää kehoa, ilmainen painoharjoittelu käsipainoilla on osoittautunut tehokkaammaksi. Ensiluokkainen materiaalipinnoite tekee siitä hellävaraisen ja tarttuvan käsiin ja suojaa kovettumia vastaan. Sopii erinomaisesti käsivarsiriveihin, kyykkyihin, rintapuristukseen, hauiskihartauksiin, kävelyyn, lenkkeilyyn ja joogaan. Umbro Dumbbells Set on valmistettu kovasta valurautamateriaalista, joka on edullinen ja täydellinen kotikäyttöön ja pieneen henkilökohtaiseen harjoitusstudioon. Näissä painoissa on neopreenitakki, joka kestää päivittäistä käyttöä ja näyttää silti turmeltumattomalta ja hyvin pidetyltä. Käsipainot käyttävät järeitä kumipäitä minimoimaan melua ja vähentämään laitteiden ja lattian kulumista ja repeytymistä. Kompakti ja ihanteellinen käytettäväksi melkein missä tahansa: kuntosalilla, kotona ja jopa ulkona. Käsipainojen neopreenipinnoite tarjoaa mukavan ja turvallisen otteen ja suojaa kuntolaitteita vaurioilta. Käsipainopäiden kuusikulmainen muoto estää käsipainoja vierimästä pois, kun ne lasketaan alas muita harjoituksia varten.

 

Ominaisuudet:

  • Monipuolinen: käsipainot tarjoavat mahdollisuuden kohdistaa tiettyihin lihasryhmiin tai saada koko kehon harjoittelun
  • Neopreenipinnoite parempaa pitoa varten: tukeva neopreenipinnoite mahdollistaa helpon otteen ja liukumattoman rakenteen, joten sinun ei tarvitse huolehtia käsipainojen liukumisesta hikisistä käsistäsi.
  • Hex-muotoilu: nämä käsipainosetit vievät hyvin vähän tilaa, ja ne voidaan pinota minne tahansa ilman rullaamista huolta niiden kuusiomuodon vuoksi. Sisustus on valmistettu valuraudasta, jossa on vahva, mattapintainen pinta.
  • Rakenne: rautasydän valmistettu 48 luokan 20 raudasta, joka on upotettu tarkasti 3 mm:n neopreeniin turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi
  • Monitoimiset käsipainot; neopreenikäsipainot ovat ihanteellisia voimakävelyyn, ryhmäharjoitteluun, kehonrakennukseen, lihasten vahvistamiseen, stressin lievitykseen, fysioterapiaan ja muihin yleisiin harjoituksiin.
  • Käsipaino: voit vaihdella harjoitusten intensiteettiä. Poikkeuksellinen step-aerobicille.
]]>

Pikafaktat

  • .
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja