Elcykel kit 250W/1000w 28" - 48V/16Ah DS-6 Rambatteri

Elcykel kit 250W/1000w 28" - 48V/16Ah DS-6 Rambatteri
Lähetä ystävälle

-5%

€ 7999
Ovh. € 8499
alk 322 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  5-12 työpäivää

Tuotteen myy CycloTricity

Lisää kauppiaalta CycloTricity CycloTricity on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta CycloTricity. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
  • Built in Britain
Är du kluven mellan att välja ett kraftfullt eller ett väg-lagligt eKit?
Glöm dina bekymmer, och välj det bästa utav två världar!

De Svenska / EU-regleringarna kräver att ett kit inte får överstiga en output effekt på 250W för att vara väg-laglig. Detta är såklart inga bra nyheter för adrenalinsökarna bland oss, till dem oss som då och då är ute efter terräng äventyr, men samtidigt vill ha möjligheten att kunna cykla förnuftigt och lagligt på vägen. Ett köp av de mer kraftfulla kit kommer med sina rättsliga konsekvenser. Det väg-lagliga kit innebär å andra sidan att ge upp det roliga man kan ha ute på terrängen. Vilket kit väljer du?

Med våra nya bakhjulsdrivna elcykel kit, har vi på Cyclotricity satt som mål att lösa detta dilemma för våra kunder. Vi har utvecklat ett unikt system som tillåter användaren att växla mellan två lägen beroende på om du är på väg eller ute i terrängen, så att du kan låsa upp den fulla kraften där det är säkert och lagligt att göra så.
Denna dual-mode-systemet är inbäddad i LCD monitorn, som kan låsa upp den fulla output kraften som finns inom kitet med en speciell kod (detta kan erhållas vid undertecknande av våra friskrivningsklausul).

Observera att detta inte är samma sak som en avspärrnings knapp som varit tveksamt ur rättslig synvinkel.

Vi har gått till extraordinära ansträngningar för att säkerställa att du får ut det mesta av ditt elcykel kit, med de mest robusta och hållbara komponenter dagens teknik har att erbjuda. Allt detta får du utan någon tvekan till det bästa priset i hela Sverige.

Elcykel kit specifikationer:

Motor: Borstlös motor, 1000 Watt, 48 Volt, Växellös och levereras monterad på den fälgstorleken du önskar
Begränsat till 250W och 25 km / h som standard som ett väg-laglig kit
1000W läget: uppnår maximal hastighet på 50 km / h när spärren lyfts
Fälgstorlek: 26tum, 700c, 28tum eller 29er
Hjulmaterial: Dubbla väggar legering fälg med förstärkta ekrar för att tåla extra tryck.
Tumgasreglage – Gradvis spak, ju längre den är pressad, desto mer kraft förses till motorn.
Bromsspakar: Elektroniska bromsspakar som klipper all strömförsörjning så fort dem appliceras.
Styrenhet: 30A strömdrag
Kablar: Motorkabel och Systemkabel (plug and play design)
Styrenhetsväska: För Montering av Styrenhet
Broms kompatibilitet: Kompatibel med både skivbromsar samt V-bromsar
Gaffel kompatibilitet: Skall vara 135mm mellanrum mellan den bakre gaffelns avhopp "drop outs" (vilket är fallet med de allra flesta cyklar med ett frihjul)

Bortsett från ett batteri är ovanstående allt som behövs för att fullt ut omvandla en cykel till en elcykel. Alla våra elcykel kit innehåller dessa väsentliga föremål. Allt du behöver lägga till är ett batteri (och eventuell PAS-uppgradering).

Pedal Assistans Systemuppgraderingar

Varför inte uppgradera ditt elcykel kit genom att lägga till ett av våra Pedal Assistans System (PAS)? Ett pedal assistans system är en mekanism som känner av när du börjar trampa och får ditt elcykel kit att automatiskt ge dig assistans i ditt trampande, dvs. att du inte behöver hålla i tumreglaget under hela din resa.

Vi har två olika sorters PAS system som vi erbjuder.

Pedal assistans system (Basic)
Detta är vårt grundläggande PAS uppgradering som inkluderar ett instrumentpanel så att du kan växla mellan tre effektnivåer; låg, medel eller hög. Pedal assistans system (Basic) finns tillgängligt endast för 250W motorer och 500W bakhjulsdrivna motorer.
Pedal assistans system (Advanced)
Detta är vår avancerade elektroniska cykel kit uppgradering för dig som vill kombinera ditt ombyggnadskit med modern teknik, men till ett förvånansvärt lågt pris. Detta paket kombinerar en pedal Assistanse System med en avancerad LCD monitor som inte bara ger dig fem nivåer av effekt output, utan även visar dig din hastighet, resans distans, tid, medelhastighet och många andra avläsningar.
Pedal assistans systemet (Advanced) finns för 250W, 500W och 1000W-system.
Även om dessa är valfria uppgraderingar, rekommenderar vi att installera ett pedal Assistans System som kommer att förvandla din cykelvana och förbättra livslängden på batteriet. Du kan lägga till ett av dessa paket i din kundvagn på fliken “Priser”.
OBS!! Alla våra 500W samt 1000W motorer levereras alltid spärrade till dess 250W lägen och kan endast spärras upp utav en kod från oss på Cyclotricity som du knappar in i en LCD display som du kan köpa till separat. Koden delar vi endast ut i utbyte mot en friskrivningsklausul som kunden behöver fylla i, scanna och mejla över till oss. Endast då kommer vi återkomma med en avspärrningsmanual som steg för steg visar hur du går tillväga för att skifta mellan motorns två olika lägen.

VIKTIGT: Om du vill inkludera en pedal Assistans System med ditt elcykel kit, behöver vevlagret på cykeln vara en Square Taper typ, ett fyrkantigt koniskt vevlager (vilket är den vanligaste typen av vevlager på cyklar). Om du inte har en fyrkantig konisk vevlager, kan du behöva byta ut det samt vevarmarna för att göra din cykel kompatibel med PAS. Om du är osäker, kontakta en cykel service verkstad om hur man passar en fyrkantig konisk vevlager på din cykel.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 1434 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 767 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 322 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »