Elcykel kit 250W 24" - 36V/11Ah Pakethållarbatteri

Elcykel kit 250W 24" - 36V/11Ah Pakethållarbatteri
Lähetä ystävälle

-9%

€ 4999
Ovh. € 5499
alk 201 € /kk
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  5-12 työpäivää

Tuotteen myy CycloTricity

Lisää kauppiaalta CycloTricity CycloTricity on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta CycloTricity. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
  • Built in Britain
Utrusta din egen cykel med elektronisk assistans!
Skulle det inte vara skönt att fortsätta cykla på sin egna älskade cykel men ändå aldrig behöva bekymra sig över att cykla upp för kullarna igen? Eller fortsätta cykla din vanliga cykeltur till jobbet utan att behöva komma fram täckt av ett lager svett? Nu kan du äntligen det! Detta elektroniska elcykel kit(eKit) kan du omvandla din kära cykel till en elcykel till en bråkdel av kostnaden. Detta kommer helt enkelt presentera en helt ny dimension av cykling för dig.

Med vår elcykel kit(eKit) får du absolut mest valuta för dina pengar i jämförelse till alla andra eKit som inkluderar ett litiumjonbatteri ut i marknaden. Motorn sitter på det främre hjulet, vilket får installationen av eKitet att vara fantastiskt simpel. Det dröjer vanligtvis inte längre än en timme att få färdigt installationen av elcykel kit. Men om du inte är ”gör det själv” typen kan du alltid söka hjälp av en cykelbutik och de är mer än glada för att stå till hands. En full installations guide ingår.

elcykel kitet drivs av ett tumreglage, Men man kan såklart även lägga till en pedal assistans system för att vidare uppgradera ditt ombyggnadskit med ytterligare funktioner.

Vad som Ingår?

Motor: Borstlös motor, 250 Watt, 36 Volt, Växellös och levereras monterad på den fälgstorleken du önskar
Fälgstorlek: 20tum, 24tum, 26tum, 700c, 28tum eller 29er
Hjulmaterial: Dubbla väggar legering fälg med förstärkta ekrar för att tåla extra tryck.
Tumgasreglage – Gradvis spak, ju längre den är pressad, desto mer kraft förses till motorn.
Bromsspakar: Elektroniska bromsspakar som klipper all strömförsörjning så fort dem appliceras.
Brake compatibility: Compatible with both disc brakes and V-brakes
Styrenhet: 14A strömdrag
Kablar: Motorkabel och Systemkabel (plug and play design)
Controller box: För Montering av Styrenhet
Gaffel kompatibilitet: Skall vara 100mm mellanrum mellan den bakre gaffelns avhopp "drop outs" (vilket är fallet med de allra flesta cyklar)

Bortsett från ett batteri är ovanstående allt som behövs för att fullt ut omvandla en cykel till en elcykel. Alla våra elcykel kit innehåller dessa väsentliga föremål. Allt du behöver lägga till är ett batteri (och eventuell PAS-uppgradering).

Pedal Assistans Systemuppgraderingar

Varför inte uppgradera ditt elcykel kit genom att lägga till ett av våra Pedal Assistans System (PAS)? Ett pedal assistans system är en mekanism som känner av när du börjar trampa och får ditt elcykel kit att automatiskt ge dig assistans i ditt trampande, dvs. att du inte behöver hålla i tumreglaget under hela din resa.

Vi har två olika sorters PAS system som vi erbjuder.

Pedal assistans system (Basic)
Detta är vårt grundläggande PAS uppgradering som inkluderar ett instrumentpanel så att du kan växla mellan tre effektnivåer; låg, medel eller hög. Pedal assistans system (Basic) finns tillgängligt endast för 250W motorer och 500W bakhjulsdrivna motorer.
Pedal assistans system (Advanced)
Detta är vår avancerade elcykel kit uppgradering för dig som vill kombinera ditt elcykel kit med modern teknik, men till ett förvånansvärt lågt pris. Detta paket kombinerar en pedal Assistanse System med en avancerad LCD monitor som inte bara ger dig fem nivåer av effekt output, utan även visar dig din hastighet, resans distans, tid, medelhastighet och många andra avläsningar.
Pedal assistans systemet (Advanced) finns för 250W, 500W och 1000W-system.
Även om dessa är valfria uppgraderingar, rekommenderar vi att installera ett pedal Assistans System som kommer att förvandla din cykelvana och förbättra livslängden på batteriet. Du kan lägga till ett av dessa paket i din kundvagn på fliken “Priser”.

VIKTIGT: Om du vill inkludera en pedal Assistans System med ditt elcykel kit, behöver vevlagret på cykeln vara en Square Taper typ, ett fyrkantigt koniskt vevlager (vilket är den vanligaste typen av vevlager på cyklar). Om du inte har en fyrkantig konisk vevlager, kan du behöva byta ut det samt vevarmarna för att göra din cykel kompatibel med PAS. Om du är osäker, kontakta en cykel service verkstad om hur man passar en fyrkantig konisk vevlager på din cykel.
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

  • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
  • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
  • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
  • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

  • 896 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 479 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
  • 201 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »