LO BLOO THAI CUP 2.0 - Alasuoja

LO BLOO THAI CUP 2.0 - Alasuoja
Lähetä ystävälle
€ 34.95
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  1-3 arkipäivää

Tuotteen myy LO-BLOO

Lisää kauppiaalta LO-BLOO LO-BLOO on yhteistyökumppani CDON Marketplacen kanssa. Arvosanan ovat antaneet asiakkaat jotka ovat tilanneet tuotteita kauppiaalta LO-BLOO. Kokonaisarvosana perustuu kauppiaan toimitusaikaan sekä pakkausmateriaalien laatuun.
 • Ilmainen toimitus - Elinikäinen takuu halkeamia ja rikkoutumia vastaan.
 • Patentoitu ergonominen muotoilu täydelle suojaukselle - Seuraa tarkasti liikkeitäsi ja tarjoaa jopa 100% suojan iskunvaimennuksen avulla kussakin asennossa.
 • Täysi liikkumisvapaus - Ainutlaatuinen muotoilu antaa sinulle mahdollisuuden liikkua vapaasti ja esteettä.
 • Superior Comfort - Pehmeä kumimassa, ilmaventtiilit ja Lo Bloon patentoitu tekniikka tekevät Thai Cup 2.0 Alasuojasta niin mukavan käyttää, että unohdat sen olevan ylläsi lainkaan.
 • CE-merkillä testattu - Thai Cup 2.0 Alasuoja on testattu standardin EN 13277-52002 mukaan. Suojauspaine kestää jopa 4 tonnin painetta ja sen mukana tulee elinikäinen takuu.
 • Liikettä mukailevat reunat – Pitää alasuojan ihoa vasten kaikissa liikkeissä.
 • Aina käyttövalmis - Voit asettaa Thai Cup 2.0 Alasuojan helposti paikalleen, vaihtaa ja ottaa sen pois salaman nopeasti.
 • Hygieeninen muotoilu - Sileä materiaali estää bakteerien kerääntymisen ja koko suoja kestää konepesua. Ei narua pakaroiden välissä tai raskasmetalleja.
Lo Bloo Thai Cup 2.0 alasuojan on suunnitellut Ruotsalainen olympiatason kamppailulajien taitaja, joka on kehittänyt tällä hetkellä markkinoiden ylivoimaisesti parhaan alasuojan lähikontaktilajeihin (MMA, Brazilian Jiu-jitsu ja Grappling). Kehitetyssä mallissa selkeä tavoite: 100% suoja kaikissa tilanteissa ilman, että se estää lajin liikkeitä tai häiritsee urheilijaa.

Thai Cup 2.0 on käytännöllisesti katsoen tuhoutumaton – tuotetta on testattu jopa 4 tonnin paineella - pysyy lähellä kehoa, riippumatta siitä, miten liikut. Lo Bloon patentoitu tekniikka takaa, että voit käyttää Thai Cup 2.0 suojaa mukavasti alusta loppuun saakka. Alasuoja soveltuu täydellisesti, sekä harjoittelun, että kilpailuun. Thai Cup 2.0 Alasuoja on ergonomisen muotoilunsa sekä pehmeän kuminauhansa ansiosta ylivoimaisesti markkinoiden mukavin suoja. Alasuoja jakaa voimaa iskuilta tehokkaasti sekä tekee kovatkin iskut tehottomiksi.

"Ylivoimainen" on rohkea sana, eikö? Tämä sana on kuitenkin täysin oikea tässä tuotteessa. Jos et ole täysin samaa mieltä, saat rahasi takaisin - käytit Thai Cup 2.0 Alasuojaa joko treenatessa tai kilpailuissa.

Thai Cup 2.0 Alasuoja antaa sinulle mielenrauhan sekä mahdollisuuden keskittää kaikki aistisi tavoitteeseesi. Alasuoja on aivan kuin osa itseä – osa jotain sinun ei tarvitse ajatella ollenkaan. Voit tuntea olosi täysin turvalliseksi.

Ostoksesi sisältää
Lo Bloo Thai Cup 2.0 alasuojan
Vyötärönauhan
Jalkaremmit
Pussin säilytykseen ja pesuun
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.

Lue täydet vakuutusehdot

TUOTEVAKUUTUS CDON

}

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 7 € /kk - 6 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 4 € /kk - 12 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)
 • 2 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 4.99 avausmaksu, € 0 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »