Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Freya Deco Shape Strapless Dress Black
Freya Deco Shape Strapless Dress Black
Freya Deco Shape Strapless Dress Black
Freya Deco Shape Strapless Dress Black

1 / 4

Freya Deco Shape Strapless Dress Black

100,95 €
Kaunis muotoileva Freya Deco -sarjan alusmekko istuu napakasti ja siinä on sisäänrakennetut kupit.Alusmekko litistää vatsaa ja takapuolta luoden kauniin siluetin. Kevyesti topatut kupit ovat kaksinkertaiset ja muotoonprässätyt, jotta ne olisivat tuke
Lue lisää
Kaunis muotoileva Freya Deco -sarjan alusmekko istuu napakasti ja siinä on sisäänrakennetut kupit.Alusmekko litistää vatsaa ja takapuolta luoden kauniin siluetin. Kevyesti topatut kupit ovat kaksinkertaiset ja muotoonprässätyt, jotta ne olisivat tukevammat. Mekossa on vahvat ja miellyttävän tuntuiset kaarituet, jotka kohottavat rintoja upeasti, ja leveä napitus selässä täydellisen tuen takaamiseksi.Täydellinen isorintaisille. Mekkoa voi käyttää olkainten kanssa tai ilman olkaimia ja mukaan tulee mustat ja läpinäkyvät olkaimet. Mahtavassa Freya alusmekossa yhdistyvät tukevuus ja upea design.Freyalla on tuplakupeissa ollut aiemmin UK-koot. Mikäli tiedät vain UK-kokosi, voit käyttää alapuolen taulukkoa selvittääksesi EU-kokosi. Jos sinulla aiemmin on ollut esimerkiksi Freyan koko 36DD, tulee sinun siis valita nyt 80E.D = DE = DDF = EG = FH = FFI = GJ = GGKokomerkintöjen muututtua UK-koosta EU-kokoon jäljellä on vielä joitakin rintaliivejä, joissa on Freyan vanha kokomerkintä. Sinun ei siis tarvitse olla huolissasi, mikäli tilaamassasi rintaliivissä on eri koko, kuin mitä olit tilannut. Nämä rintaliivit ovat juuri sellaisia kuin ennenkin, kokomerkintä on vain muuttunut.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .