Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kuorihousut 3-Layer Shell Pant AbR
Kuorihousut 3-Layer Shell Pant AbR
Kuorihousut 3-Layer Shell Pant AbR
Kuorihousut 3-Layer Shell Pant AbR
Kuorihousut 3-Layer Shell Pant AbR
Kuorihousut 3-Layer Shell Pant AbR
Kuorihousut 3-Layer Shell Pant AbR
Kuorihousut 3-Layer Shell Pant AbR

1 / 8

Kuorihousut 3-Layer Shell Pant AbR

249 €
Paksut áhkká by Renata -kuorihousut kestävää, kahteen suuntaan joustavaa materiaalia, joka antaa ihanteellisen liikkumavapauden. Housut sopivat kaikkiin ulkoaktiviteetteihin ja niitä voidaan käyttää pitkään. Kuorihousuja käytetään 3. kerroksen vaatte
Lue lisää
Paksut áhkká by Renata -kuorihousut kestävää, kahteen suuntaan joustavaa materiaalia, joka antaa ihanteellisen liikkumavapauden. Housut sopivat kaikkiin ulkoaktiviteetteihin ja niitä voidaan käyttää pitkään. Kuorihousuja käytetään 3. kerroksen vaatteena eli päällyshousuina. Valitse alle puettavat kerrokset aktiviteetin ja sään mukaan, niin olet aina oikein pukeutunut.
Kuorihousuissa on 3-kerroksinen rakenne (vuori on laminoitu yhteen päällyskankaan ja áphiTec-kalvon kanssa). ÁphiTec 10.7 -materiaali, vesipilariarvo 10 000 mm ja hengittävyys jopa 7000 g/m2/24 h. Teipatut saumat.
Säädettävä vyötärö, jossa sisäpuolella nappijoustin. Vyötäröllä kaksi painonappia ja tarranauha. Vyötärönauhan sisäpuolella silikoninauha, joka pitää housut paikoillaan. Vetoketjullinen etuhalkio.
Lahkeiden sivuilla vedenpitävät kaksisuuntaiset vetoketjut, jotka voidaan avata ilmanvaihtoa varten ja jotka helpottavat pukemista ja riisumista. Muotoillut polvet ja lumilukko lahkeensuissa. Lahkeensuita voi säätää painonappien avulla. Yksi reisitasku, jossa vedenpitävä vetoketju. Lahkeen sisäpituus n. 80 cm koossa 36.

Renata Chlumska on seikkailija, joka on kiivennyt Mount Everestille, melonut kajakilla Pohjois-Amerikassa ja suuntaa nyt katseensa avaruuteen. Huikeista seikkailuistaan huolimatta Renata rakastaa arkisia asioita. Renatan kokemukset vaativissa oloissa ovat olleet apuna áhkká by Renata -malliston suunnittelussa. Mallisto on suunniteltu arjen seikkailuja varten.

Tuote on kyllästetty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä Rudolf Bionic Finish Eco -käsittelyllä, joka ei sisällä perfluorattuja aineita (PFC). Käsittely on ympäristöystävällisempi kuin näihin aineisiin perustuvat käsittelyt. Käsittele tuote uudelleen tekstiilien suojasuihkeella, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Tee se esimerkiksi silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivauksen avulla. Tarvittaessa voit käyttää myös tekstiilien suojasuihketta.

• Päällyskangas: 95% Polyamidia, 5% Elastaania
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä