Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Maidenform Firm Foundations WYOB Body
Maidenform Firm Foundations WYOB Body
Maidenform Firm Foundations WYOB Body

1 / 3

Maidenform Firm Foundations WYOB Body

54,95 €
Tyylikäs vartaloa muotoileva Maidenform body tukee erinomaisesti ja muotoilee upesti vatsaa, vyötäröä ja lanteita. Yhdistää bodyyn haluamasi rintaliivit. Bodyn saumattomuuden ansiosta se ei näy muiden vaatteiden alta. Etupuolen hienot mesh-yksityisko
Lue lisää
Tyylikäs vartaloa muotoileva Maidenform body tukee erinomaisesti ja muotoilee upesti vatsaa, vyötäröä ja lanteita. Yhdistää bodyyn haluamasi rintaliivit. Bodyn saumattomuuden ansiosta se ei näy muiden vaatteiden alta. Etupuolen hienot mesh-yksityiskohdat takaavat täydellisen istuvuuden. Säädettävät olkaimet saa halutessan selästä myös ristiin painijanseläksi ja antistaattisen materiaalin ansiosta bodyn päälle on helppo pukea muita vaatteita. Maidenform body on erinomainen lisä vaatekaappiin niitä tilaisuuksia varten, kun tahdot varmistaa itsellesi erityisen upean siluetin.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .