Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Miss Mary Cotton Soft Underwire Bra Liivit
Miss Mary Cotton Soft Underwire Bra Liivit
Miss Mary Cotton Soft Underwire Bra Liivit

1 / 3

Miss Mary Cotton Soft Underwire Bra Liivit

59,99 €
Ihanat kaarituelliset Miss Mary rintaliivit kauniilla pitsillä. Elegantti toppaukseton ja vuoriton kuppi antaa ihon hengittää ja tuntuu ihanalta koko päivän ajan. Kukikas joustava pitsi mukautuu rintoihin luoden niille upean luonnollisen muodon ja ka
Lue lisää
Ihanat kaarituelliset Miss Mary rintaliivit kauniilla pitsillä. Elegantti toppaukseton ja vuoriton kuppi antaa ihon hengittää ja tuntuu ihanalta koko päivän ajan. Kukikas joustava pitsi mukautuu rintoihin luoden niille upean luonnollisen muodon ja kaarituet kohottavat ja tukevat rintoja vielä lisää. Kuppien alaosa on valmistettu 100 % puuvillasta, joka on tukevaa mutta joustavaa ja tukee rintoja hyvin. Pitsikoristeiset säädettävät olkaimet ja joustava selkä, jossa on hakaskiinnitys, saavat nämä rintaliivit istumaan todella hyvin ylle. Yhdistä ihaniin rintaliiveihin Miss Mary alushousut.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .