Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Miss Mary Grace Soft Bra Shaping Top
Miss Mary Grace Soft Bra Shaping Top
Miss Mary Grace Soft Bra Shaping Top

1 / 3

Miss Mary Grace Soft Bra Shaping Top

69,95 €
Upea kevyesti muotoileva Miss Mary rintaliivitoppi eleganteilla pitsiyksityiskohdilla. 2 in 1 -vaatekappaleessa on sekä rintaliivit että muotoileva toppi. Topissa on sisäänrakennetut rintaliivit ja etupuolella on vahviketta vatsan litistämiseksi. Pei
Lue lisää
Upea kevyesti muotoileva Miss Mary rintaliivitoppi eleganteilla pitsiyksityiskohdilla. 2 in 1 -vaatekappaleessa on sekä rintaliivit että muotoileva toppi. Topissa on sisäänrakennetut rintaliivit ja etupuolella on vahviketta vatsan litistämiseksi. Peittävät kaarituettomat kupit, joissa on topatut tuet kupin alaosassa rintojen ja jopa runsaamman poven kohottamiseksi. Kuppeja koristaa kukikas pitsi ja rintojen välissä on pieni rusetti koristeena. Leveät topatut olkaimet tasaavat selkään kohdistuvaa rasitusta. Olkaimet kapenevat selkäpuolella. Täydellinen muotoileva toppi vaatteiden alle, kun haluat muokata vartaloasi.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .