Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Neulepusero Ridley
Neulepusero Ridley
Neulepusero Ridley
Neulepusero Ridley
Neulepusero Ridley

1 / 5

Neulepusero Ridley

49,99 €
On Our Terms Ridley -neulepusero, jossa poolokaulus joustinneuletta. Resori hihansuissa ja helmassa. Pituus n. 72 cm koossa M. Ellos tekee yhteistyötä Better Cotton Initiativen kanssa parantaakseen puuvillanviljelyä maailmanlaajuisesti. BCI on kansai
Lue lisää
On Our Terms Ridley -neulepusero, jossa poolokaulus joustinneuletta. Resori hihansuissa ja helmassa. Pituus n. 72 cm koossa M.

Ellos tekee yhteistyötä Better Cotton Initiativen kanssa parantaakseen puuvillanviljelyä maailmanlaajuisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla tämän tuotteet tuet vastuullista puuvillan tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa.

• Päällyskangas: 100% Puuvillaa
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .