Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
OppoSuits Flaminguy Paita

1 / 1

OppoSuits Flaminguy Paita

19,90 €
Pukeudu viileästi ja kesäisesti lämpimillä ilmoilla - mallista ja laadusta tinkimättä! Tämä paita on koristeltu flamingoilla, minkä ansiosta tulet olemaan juhlien värikkäin keskipiste!  OppoSuits-puvut ovat vastakohtia tavallisille puvuille, paits
Lue lisää
Pukeudu viileästi ja kesäisesti lämpimillä ilmoilla - mallista ja laadusta tinkimättä! Tämä paita on koristeltu flamingoilla, minkä ansiosta tulet olemaan juhlien värikkäin keskipiste! 

OppoSuits-puvut ovat vastakohtia tavallisille puvuille, paitsi laadun ja istuvuuden kannalta. Ne on valmistettu hauskoilla, epätavallisilla kuvioilla ja väreillä sekä huolella harkitulla designilla. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää OppoSuitia uudestaan ja uudestaan ilman, että se menettää istuvuuttaan.

OppoSuits Flaminguy Paita sisältää upean paidan kesäisellä kuvioinnilla. Paita on valmistettu 100 % puuvillasta ja se on saatavana kokoina: 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49. Muut kuvassa näkyvät eivät sisälly.

Materiaali: 100 % polyesteriä
Saatavana kokoina: 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49
Sisältää ainoastaan paidan 

HUOMAA, että OppoSuits-paidat ovat slim fit -mallisia. Suosittelemme siksi valitsemaan isomman koon, jos epäröit kahden koon välillä.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja