Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Rosa Faia Liivit Fleur Wireless Contour Bra
Rosa Faia Liivit Fleur Wireless Contour Bra

1 / 2

Rosa Faia Liivit Fleur Wireless Contour Bra

64,95 €
Kauniit Rosa Faia Fleur -rintaliivit, joissa ei ole kaaritukia. Mallissa on sivuilla ihania pitsiyksityiskohtia, ja mikrokuituiset kupit ovat sileät ja pehmeät, tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten, ja ovat huomaamattomat tiukkojenkin vaatteiden alla.
Lue lisää
Kauniit Rosa Faia Fleur -rintaliivit, joissa ei ole kaaritukia. Mallissa on sivuilla ihania pitsiyksityiskohtia, ja mikrokuituiset kupit ovat sileät ja pehmeät, tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten, ja ovat huomaamattomat tiukkojenkin vaatteiden alla. Kuppien välissä on ihastuttava, pieni kontrastivärinen rusetti. Tukevissa rintaliiveissä on mukavat ja säädettävät olkaimet, jotka on keskitetty, mikä parantaa istuvuutta. Olkaimet ovat leveämmät isommissa ko'oissa. Selkäpuolella on kolmitasoinen hakaskiinnitys. Upeat Rosa Faia Fleur -rintaliivit, joita käyttää mielellään vaikka joka päivä!
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .