Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Rosa Faia Liivit Lace Rose Wireless Contour Bra
Rosa Faia Liivit Lace Rose Wireless Contour Bra

1 / 2

Rosa Faia Liivit Lace Rose Wireless Contour Bra

64,95 €
Ihastuttavat soft-rintaliivit Rosa Faia Lace Rose -sarjasta, joissa on sivuilla kauniit yksityiskohdat pitsistä. Rintaliiveissä ei ole kaaritukia, ja niiden kupit ovat pehmeät ja sileät, ja huomaamattomat tiukkojenkin vaatteiden alla. Todella mukavan
Lue lisää
Ihastuttavat soft-rintaliivit Rosa Faia Lace Rose -sarjasta, joissa on sivuilla kauniit yksityiskohdat pitsistä. Rintaliiveissä ei ole kaaritukia, ja niiden kupit ovat pehmeät ja sileät, ja huomaamattomat tiukkojenkin vaatteiden alla. Todella mukavan tuntuiset rintaliivit, joissa on isommissa ko'oissa lisätukea kupeissa. Olkaimet ovat miellyttävän tuntuiset ja keskitetyt, ja niiden pituuden voi säätää juuri itselle sopivaksi. Liivien kiinnityshakaset ovat selkäpuolella. Ihanat Rosa Faia Lace Rose -rintaliivit, jotka ovat sekä hyvännäköiset että todella mukavat!
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .