Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Shemagh-huivi

1 / 1

Shemagh-huivi

11,95 €
Yleistä:Shemagh-huivi, tunnetaan myös nimillä keffiyeh tai kufiya, on mm. britti- ja jenkkisotilaiden suosima huivi, sillä shemagh-huivi on monikäyttöinen ja sopii niin kuumalta kuin kylmältäkin ilmalta suojautumise
Lue lisää

Yleistä:

Shemagh-huivi, tunnetaan myös nimillä keffiyeh tai kufiya, on mm. britti- ja jenkkisotilaiden suosima huivi, sillä shemagh-huivi on monikäyttöinen ja sopii niin kuumalta kuin kylmältäkin ilmalta suojautumiseen. Siitä syystä se on mitä erinomaisin asuste myös vaeltajalle ja muille luonnossa retkeileville, sillä sen avulla voit suojautua päivällä auringolta, yöllä taas ilman viiletessä ylläpitää lämpöä, sekä tietysti se tarjoaa suojaa tuulelta ja lumisateelta jne. Sillä voi peittää pään, kasvot ja kaulan kaikki samanaikaisesti tai erikseen. Punavalkoinen tai mustavalkoinen shemagh-huivi saattaa olla monille tuttu myös uutisista erilaisten Lähi-Idän merkkihenkilöiden päähineenä.

Shemagh-huivi on valmistettu 100% puuvillasta. Huivin koko on 110 x 110 senttimetriä.


Tekniset tiedot:
  • Materiaali: 100% puuvilla
  • Mitat: 110 x 110cm
  • Paino: 160g

Pakkauksessa mukana:
  • 1 x Shemagh-huivi

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .