Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Takki Fanny
Takki Fanny
Takki Fanny
Takki Fanny
Takki Fanny
Takki Fanny

1 / 6

Takki Fanny

54 €

-40%

Rek pris. 89,95 €
Fanny-takki, jossa kätevä malli. Neljä etutaskua, joissa jokaisessa kansi ja painonappi. Vetoketju, tuulisuojalista ja napit edessä. Vyötärön sisäpuolella nyöri, jolla voi säätää istuvuutta. Kiinteä huppu, jossa nyöri. Takissa on ohut vuori. Pituus n
Lue lisää
Fanny-takki, jossa kätevä malli. Neljä etutaskua, joissa jokaisessa kansi ja painonappi. Vetoketju, tuulisuojalista ja napit edessä. Vyötärön sisäpuolella nyöri, jolla voi säätää istuvuutta. Kiinteä huppu, jossa nyöri. Takissa on ohut vuori. Pituus n. 77 cm koossa 36.

Ellos tekee yhteistyötä Better Cotton Initiativen kanssa parantaakseen puuvillanviljelyä maailmanlaajuisesti. BCI on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka opettaa puuvillanviljelijöille kestävämpiä puuvillanviljelytapoja sekä ohjaa tehokkaampaan veden käyttöön ja torjunta-aineiden vähentämiseen. BCI edistää puuvillanviljelijöiden sosiaalisia, taloudellisia ja ympäristöön liittyviä olosuhteita. Ostamalla tämän tuotteet tuet vastuullista puuvillan tuotantoa yhdessä Elloksen kanssa. Se ei tarkoita, että tuote on valmistettu fyysisesti jäljitettävästä Better Cotton -puuvillasta.

• Päällyskangas: 64% Puuvillaa, 36% Polyesteriä
• Peseminen: Konepesu 40°
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .