Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Vaellushousut Renata.
Vaellushousut Renata.
Vaellushousut Renata.
Vaellushousut Renata.
Vaellushousut Renata.
Vaellushousut Renata.
Vaellushousut Renata.

1 / 7

Vaellushousut Renata.

129 €
Toiminnalliset vaellushousut kestävää ja neljään suuntaan joustavaa materiaalia, mikä antaa liikkumavapautta. Vedenkestävää kangasta.Vyötärönauha säädetään sisäpuolelta kahdella kuminauhalla ja napilla. Vyötärönauhan sisäpuolella oleva silikoninauha
Lue lisää
Toiminnalliset vaellushousut kestävää ja neljään suuntaan joustavaa materiaalia, mikä antaa liikkumavapautta. Vedenkestävää kangasta.
Vyötärönauha säädetään sisäpuolelta kahdella kuminauhalla ja napilla. Vyötärönauhan sisäpuolella oleva silikoninauha pitää housut paikallaan. Kaksi painonappia ja etuhalkiossa vetoketju. Kaksi sivutaskua ja kaksi reisitaskua, joissa vetoketju. Muotoillut polvet. Lahkeensuissa vetoketju ja kiila. Lahkeensuita säädetään joustavalla nyörillä ja stopperilla. Lahkeen sisäpituus n. 82 cm koossa 36.

Renata Chlumska on seikkailija, joka on kiivennyt Mount Everestille, melonut kajakilla Pohjois-Amerikassa ja suuntaa nyt katseensa avaruuteen. Huikeista seikkailuistaan huolimatta Renata rakastaa arkisia asioita. Renatan kokemukset vaativissa oloissa ovat olleet apuna áhkká by Renata -malliston suunnittelussa. Mallisto on suunniteltu arjen seikkailuja varten.

Tuote on kyllästetty vettähylkiväksi ympäristöä säästävällä Rudolf Bionic Finish Eco -käsittelyllä, joka ei sisällä perfluorattuja aineita (PFC). Käsittely on ympäristöystävällisempi kuin näihin aineisiin perustuvat käsittelyt. Käsittele tuote uudelleen tekstiilien suojasuihkeella, mikäli vesi ei enää muodosta pisaroita päällyskankaalle. Tee se esimerkiksi silittämällä miedolla lämmöllä tai rumpukuivauksen avulla. Tarvittaessa voit käyttää myös tekstiilien suojasuihketta.

• Peseminen: Konepesu 40°
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita