Palaa ylös
Aromaterapiahuone ja liinavaatteet
Aromaterapiahuone ja liinavaatteet
Aromaterapiahuone ja liinavaatteet
Aromaterapiahuone ja liinavaatteet
Aromaterapiahuone ja liinavaatteet

1 / 5

Aromaterapiahuone ja liinavaatteet

110,99 €
Alkuperäinen myrkytön ennen käyntiä -suihkusuihku, joka pysäyttää kylpyhuoneen hajut ennen kuin ne koskaan alkavat - vakavasti! ei enää yritä peittää hajua jo ilmassa Tieteellisesti testattu kaava, joka on valmistettu eteerisistä öljyistä ja muista
Lue lisää

Alkuperäinen myrkytön ennen käyntiä -suihkusuihku, joka pysäyttää kylpyhuoneen hajut ennen kuin ne koskaan alkavat - vakavasti! ei enää yritä peittää hajua jo ilmassa
Tieteellisesti testattu kaava, joka on valmistettu eteerisistä öljyistä ja muista luonnollisista yhdisteistä; ei voimakkaita kemikaaleja, aerosoleja, parabeeneja, ftalaatteja tai formaldehydiä; kaikki haisua taistelevat hyvät jutut.
Kuvaus

Ainesosat: Tislattu vesiterapia * OLENNAISET SPEARMINT- JA LAVANDERIÖLJYT, JOISSA ON TUOTETUT YLITTÄISET TUOMIÖLJYT NEUVONJOUSISTA.

EDUT: Rentouttaa mieltä ja henkeä * voi auttaa vapauttamaan tunnepitoisia kohtia * AIDS hyvä yöunet *OMINAISUUDET: TERAPEUTTISET PESU- / HUONEESUUTUKSEMME ON TARKOITUS elvyttää kaikki ympäristöt rapeettisten eteeristen öljyjen ja kosmetiikkaluokan tuoksujen luonnollisesti ympäristöystävällisten ja ihmeellisesti tasapainotettujen aromaattisten aineiden kanssa.KÄYTTÖOHJEET: PULLON PITÄMINEN VÄHINTÄÄN JALASSA SUORISTA PINNOISTA RUISKUTTAA AINOASTAAN ILMAAN, KAAPEIHIN TAI PYYHEENVAROITUS: Pidä poissa silmistä, suorasta auringonvalosta, lapsista ja lemmikkeistä. SISÄLTÄÄ OIKEAA ÖLJYÄ, ÖLJYJÄ, JOS OLET raskaana olevaa hoitohoitoa tai kärsit vakavasta sairaudesta, ota yhteys lääkäriisi, ennen kuin harkitset sen käyttöä. ÄLÄ suihkuta suoraan puukalusteisiin tai kovaan pintaan. Pyyhi pois, jos se on vaimennettu.HUOMAUTUS: Toimitamme ulkomailta, Suomen ulkopuolelta ilmaiseksi ja lähetysten seurannalla.
Odota 25-35 päivää toimitukselle.
Tarjoamme tuotteillemme 100% rahatakuun.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja