Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Batman Supreme Naamiaisasu

1 / 1

Batman Supreme Naamiaisasu

999,99 €
Kuka oikeastaan keksi huipputyhmän nimen Lepakkomies? Hänen nimensähän on Batman, Gothamin kaupungin suojelija! Batman luotiin 1939 ja siitä lähtien hän on ollut yksi klassisimmista supersankareista, vaikka Batmanilla ei oikeastaan ole mitään supervo
Lue lisää
Kuka oikeastaan keksi huipputyhmän nimen Lepakkomies? Hänen nimensähän on Batman, Gothamin kaupungin suojelija! Batman luotiin 1939 ja siitä lähtien hän on ollut yksi klassisimmista supersankareista, vaikka Batmanilla ei oikeastaan ole mitään supervoimia - jos ei lasketa sitä tosiasiaa, että hän hallitsee kaikkiaan 127 taistelulajia.

Harvat naamiaisasut ovat niin yksityiskohtaisia ja kattavia kuin tämä Batman Naamiaisasu.
Pukuun kuuluu kaikkiaan 13 osaa ja se muuntaa sinut eläväksi kopioksi sarjakuva- ja elokuvasankariksi hetkessä. Yläosa koostuu liivistä, jossa on lateksiosia ja joka kiinnitetään yksinkertaisesti tarranauhalla. Alaosa koostuu elastisista housuista shortseilla ja lihaksikkaaksi tekevillä lateksiosilla. Naamio on jo ihme sinänsä. Samoin vyö, jossa on oikeat taskut.
Osta kasvoväri ulkonäköä täydentämään.

  • Saatavilla koot: One size.
  • Sisältyy: 13 osaa liivillä ja lateksista tehdyillä lihaksilla, kietaisuviitta, vyö, naamio ja joustavat housut kengänpäällisillä.
  • Materiaali: 100% Polyesteri. Tämä on virallisesti lisensioitu Batman™ tuote.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .