Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Chemion LED Bluetooth Lasit

1 / 1

Chemion LED Bluetooth Lasit

89,90 €
Kun on festareiden, konsertin tai vain isojen juhlien aika, tarvitset siistin juhla-asusteen. Kenties jotain, mitä kaikilla muilla ei ole? Jotain, mikä saa sinut erottumaan joukosta ja näyttämään siistiltä. Jotain, joka välittää eteenpäin kyseisen he
Lue lisää
Kun on festareiden, konsertin tai vain isojen juhlien aika, tarvitset siistin juhla-asusteen. Kenties jotain, mitä kaikilla muilla ei ole? Jotain, mikä saa sinut erottumaan joukosta ja näyttämään siistiltä. Jotain, joka välittää eteenpäin kyseisen hetken tunnetta? Chemion LED Bluetooth Lasit ovat juuri se, mitä tarvitset!

Laseissa on nimittäin näyttö, joten voit puhelimestasi valita, mitä niissä milloinkin näkyy. Kirjoita jotain hetkeen sopivaa tai valitse esimerkiksi animaatio  ja anna sen loistaa laseista haluamaasi tahtiin. Kyllä, viesti voidaan myös näyttää musiikin tahtiin ja melkeinpä millä tavoin tahansa!

Klikkaa itsellesi Chemion LED Bluetooth Lasit, lataa Chemion-sovellus puhelimeen, mikä vie noin sekunnin, aktivoi Bluetooth, valitse mitä lasit näyttävät - ja sitten voitkin vain keskittyä juhlimaan maailman siisteimmillä laseilla!

Tietoja tuotteesta Chemion LED Bluetooth Lasit:
  • Väri: Musta
  • Hieno LED-valaistus
  • Tee oma tervehdys tai animaatio
  • Hallitaan Chemion-sovelluksella (saatavana sekä iOs:iin että Android:iin)
  • Sujuva Bluetooth-yhteys
  • Ihanteelliset teemajuhliin, festareille, konsertteihin, DJ:lle ym.
  • Silmälasit toimivat 2 x AAA-paristoilla (eivät sisälly)
  • Mitta: noin 16 cm leveä

Huomioithan että Chemion LED Bluetooth Silmälasit eivät sisällä UV-suojaa.

Et pysty itse näkemään tekstiä tai animaatiota,  laseja käyttäessäsi. Mutta muut näkevät, ja sehän on juuri tarkoituskin!

One size (aikuisten koko).
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja