Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Chewin Charlie Play-Doh

(20)
Kirjoita arvostelu
Chewin Charlie Play-Doh
Chewin Charlie Play-Doh
Chewin Charlie Play-Doh
19,60 €
Toimitus alkaen 4,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 2 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Oletko valmis pitämään hauskaa puhaltamalla kuplia Chewin' Charlien kanssa? Täytä Charlie Play-Doh Slime -muovailuvahalla ja liikuta sitten hänen käsiään ylös ja alas, niin Play-Doh Slime -kuplat kasvavat suuremmiksi, kunnes ne poksahtavat. Voit myös täyttää tikkarimuotin eri värisillä Play-Doh Slime -muovailuvahoilla ja asettaa sen Charlien käteen. Voit puhaltaa ja poksauttaa paljon kuplia, sillä pakkauksessa on 2 säilytyspurkissa yli 84 grammaa pinkkiä ja sinistä Play-Doh Slime -muovailuvahaa. Muovailuvahapakkaus on tarkoitettu 3 vuotta täyttäneille. Se on erinomainen valinta syntymäpäivälahjaksi ja lasten puuhahetkiin sekä tietysti hauska lisä Play-Doh Slime -kokoelmaan! Hasbro, Play-Doh ja kaikki niihin liittyvät merkit ovat Hasbron tavaramerkkejä.

4.3

Perustuu 20 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (15)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.