Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Day of the Dead Paperilyhdyt

1 / 1

Day of the Dead Paperilyhdyt

14,90 €
Pöytä on katettu sekalaisilla Halloween-tarvikkeilla, kuten pahvilautasilla ja aseteilla, kertakäyttömukeilla ja mustilla muoviaterimilla. Pöytäliina on paikoillaan ja kaikki valkoiset, mustat ja hopeanväriset kynttilät valaisevat syyspimeää. Silti m
Lue lisää
Pöytä on katettu sekalaisilla Halloween-tarvikkeilla, kuten pahvilautasilla ja aseteilla, kertakäyttömukeilla ja mustilla muoviaterimilla. Pöytäliina on paikoillaan ja kaikki valkoiset, mustat ja hopeanväriset kynttilät valaisevat syyspimeää. Silti mielestäsi jotain puuttuu ja vaellat ympäri, ympäri, ympäri asuntoa yrittäen keksiä, mikä ei ole oikein. Lopulta keksit sen. Kaikki koristeet ovat silmien korkeudella, eli jos joku katsoo ylöspäin, kaikki mitä he tulevat näkemään on kokovalkoinen katto. Kuinka hauskaa se sitten on? Aika tehdä asialle jotain!

Day of the Dead Paperilyhdyt ovat klassisen mallisia paperilyhtyjä, jotka voi hyvin ripustaa kattoon tai puutarhaan erilaisten tilaisuuksien ja juhlien koristeeksi. Juuri nämä lyhdyt sopivat toki parhaiten Halloween-juhlaan, koska ne ovat mustia ja valkoisia pääkalloaiheella. Klassinen meksikolainen Día de Muertos-pääkallo koristaa lyhtyjä, tai Sugar Skull, kuten me paremmin tunnemme sen. Toimitetaan 6 kpl pakkauksessa, jossa kolme eri kokoa jokaista väriä, kahdessa pienimmässä lyhdyssä ei ole kuvaa.

Mitat: 2 x 20,3 cm. 2 x 25,4 cm. 2 x 30,4 cm.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita