Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Deadpool Deluxe Naamiaisasu

1 / 1

Deadpool Deluxe Naamiaisasu

69,90 €
Oletko lähtenyt erikoisjoukoista kokeillaksesi jotakin uutta ja joutunut matkalla inhottavan kokeen uhriksi? Silloin on tehtävä tilanteesta paras mahdollinen, kuten uusien, coolien paranemisominaisuuksiesi käyttäminen! Vedä yllesi tämä ylellinen asu,
Lue lisää
Oletko lähtenyt erikoisjoukoista kokeillaksesi jotakin uutta ja joutunut matkalla inhottavan kokeen uhriksi? Silloin on tehtävä tilanteesta paras mahdollinen, kuten uusien, coolien paranemisominaisuuksiesi käyttäminen! Vedä yllesi tämä ylellinen asu, kutsu itseäsi Deadpooliksi ja lähde suorittamaan jännittäviä ja vaarallisia tehtäviä!

Deadpool Deluxe Naamiaisasu sisältää haalariasun ja päänaamion. Haalariasu on mustan ja punaisen värinen upeilla, painetuilla 3D-yksityiskohdilla ja varjoilla. Siinä on kuitutäytteiset lihakset, painettu vyö laukuilla sekä painettu nauha laukuilla toisessa jalassa. Alaosassa on kengänsuojukset, jotka vedät sukkiesi tai kenkiesi päälle. Naamio on valmistettu pehmeästä stretch-materiaalista ja vedetään pään yli. Se on punainen mustilla detaljeilla kasvoissa, siinä on musta nauha kaulan ympärillä sekä 2 kpl aukkoja silmille. Ase ja reppu eivät sisälly pakkaukseen. Täydennä vastaavilla saadaksesi kuvaa vastaavan ulkonäön.

Saatavilla koossa: Standard ja X-Large.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä