Palaa ylös
Disturbed Friends

1 / 1

Disturbed Friends

29,90
30 €
Kaikkihan tietävät, että meillä on jonkin verran erikoisia ystäviä, jotka saattavat joskus mennä yli rajan, mutta sitä vartenhan meillä on ystäviä, vai kuinka? Tekemään arjestasi paremman ja saamaan sinut nauramaan hysteerisesti! Nyt on kuitenkin
Lue lisää
Kaikkihan tietävät, että meillä on jonkin verran erikoisia ystäviä, jotka saattavat joskus mennä yli rajan, mutta sitä vartenhan meillä on ystäviä, vai kuinka? Tekemään arjestasi paremman ja saamaan sinut nauramaan hysteerisesti!

Nyt on kuitenkin olemassa peli, joka laittaa kortit pöytään, mustaa valkoisella!

Disturbed Friends on aikuisten juhlapeli, joka on muotoiltu ottamaan selvää, kuinka häiriintyneitä ystäväsi oikeastaan ovat, tai vielä tärkeämpää, kuinka häiriintyneen he luulevat sinun olevan. 

Tulet kohtaamaan kamalia tilanteita, seksuaalisia skenaarioita ja epäeettisiä keskusteluja, jotka saattavat johtaa siihen, että alat ihmetellä, että millainen ystäväpiiri sinulla oikeastaan on.

Peliä on uskomattoman helppo pelata, saat kortin ja luet sen ääneen kaikille muille, korteissa on useita vaihtoehtoja ja sinä valitset niistä yhden, joka sopii sinuun. Jos muut arvaavat oikein, saat pitää kortin, se, joka ensin saa kerättyä 10 korttia, voittaa!

Tietoja tuotteesta Disturbed Friends:
  • Sääntökieli: Englanti 
  • Ikäsuositus: alkaen 21-vuotiaasta 
  • Pelaajien lukumäärä: 4-10
  • Peliaika: 20-90 min
  • Standalone Expansion voidaan ostaa lisäksi
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja