Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

El Wire LED Pantteri Naamio

1 / 1

El Wire LED Pantteri Naamio

29,90 €
30 €
Uskomattoman upea LED-naamari saa sinut näyttämään todelliselta party-pantterilta! Naamari on koristeltu kaikissa mahdollisissa väreissä hohtavilla LED-nauhoilla, joten se on täydellinen valinta reiveihin tai halloweenjuhliin. Yhdistä LED-pukuun ja m
Lue lisää
Uskomattoman upea LED-naamari saa sinut näyttämään todelliselta party-pantterilta! Naamari on koristeltu kaikissa mahdollisissa väreissä hohtavilla LED-nauhoilla, joten se on täydellinen valinta reiveihin tai halloweenjuhliin. Yhdistä LED-pukuun ja maksimoi cooliutesi!

El Wire LED Pantteri Naamio on todella upea LED-naamari, joka myydään yksittäin. Naamarissa on eri värejä hehkuvan, LED-valaistun pantterin kuva, ja valittavana on 3 valotoimintoa: staattinen valo, hidas vilkunta ja jatkuva vilkunta. Naamari peittää koko kasvot, ja se kiinnitetään pään ympärille kuminauhalla. Huomioithan, että virtalähteenä toimiva paristokotelo tulee piilottaa naamarin sisälle. Reiät silmille ja suulle. Toimii 2 x AA-paristoilla, jotka eivät sisälly tuotteeseen.

Huomioi, että naamiosta voi kuulua hieman korkeataajuista ääntä sen ollessa päällä. Ääni on peräisin El Wire LED -langoista ja on täysin vaaratonta.

  • Materiaali: muovi
  • Koko: One size (aikuiset)
  • Määrä: kappaleittain
  • 3 erilaista valotoimintoa
  • Toimii 2 x AA-paristoilla, eivät sisälly tuotteeseen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä