Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

El Wire Purge 2 LED Naamio

1 / 1

El Wire Purge 2 LED Naamio

19,90 €
20 €
Jos voisit elää YHDEN illan vuodessa tehden kaikenlaista hirveää ilman mitään seurauksia, mitä tekisit? Elokuva "The Purge" aiheutti melkoisen myrskyn ensi-illassaan. Hienon tarinansa lisäksi elokuva tuli tunnetuksi uskomattomista asuistaan eikä kaik
Lue lisää
Jos voisit elää YHDEN illan vuodessa tehden kaikenlaista hirveää ilman mitään seurauksia, mitä tekisit? Elokuva "The Purge" aiheutti melkoisen myrskyn ensi-illassaan. Hienon tarinansa lisäksi elokuva tuli tunnetuksi uskomattomista asuistaan eikä kaikista vähiten - upeista maskeistaan. Tästä löydät rekvisiittaa The Purge -elokuvaan uuden El Wire Purge LED-naamion muodossa.

El Wire Purge 2 LED Naamio on valaistu ja siinä on LED-valoista koostuva kuvio, joka loistaa pimeässä. Naamioon on asennettu 3 erilaista LED-valoasetusta: kiinteä valo, hitaasti vilkkuva ja nopeasti vilkkuva. Naamio peittää kasvot kokonaan ja siinä on reiät suulle ja silmille, josta hengittäminen onnistuu, mutta syöminen tai juominen ei naamio päässä ole mahdollista. Naamio kiinnitetään päähän joustavan nauhan avulla. Saatavana erivärisillä LED-valoilla, naamio itsessään on musta punaisilla roiskeilla. Saatavana aikuisten one size -koossa. Toimii 2 x AA-paristolla, jotka eivät sisälly pakkaukseen, mutta löydät niitä verkkokaupastamme.

Huomioi, että naamiosta voi kuulua hieman korkeataajuista ääntä sen ollessa päällä. Ääni on peräisin El Wire LED -langoista ja on täysin vaaratonta. 

Tietoja tuotteesta El Wire Purge 2 LED Naamio:
  • Materiaali: Muovi
  • Koko: One size (aikuisten)
  • 3 eri valoasetusta
  • Toimii 2 x AA-paristolla, jotka eivät sisälly pakkaukseen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä