Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

El Wire Purge Led Naamio

1 / 1

El Wire Purge Led Naamio

19,90 €
Kun lamput sammuu, niin asusi pääsee oikeuksiinsa. Valaistut kasvot, tikattu suu ja ristissä olevat silmät on samaan aikaan pelottava ja kiinnostava yhdistelmä. Kukaan tanssilattialla ei tule saamaan silmiään irti sinusta. Vaikka juhlapaikka olisi sy
Lue lisää
Kun lamput sammuu, niin asusi pääsee oikeuksiinsa. Valaistut kasvot, tikattu suu ja ristissä olevat silmät on samaan aikaan pelottava ja kiinnostava yhdistelmä. Kukaan tanssilattialla ei tule saamaan silmiään irti sinusta. Vaikka juhlapaikka olisi sysimusta, sinä et katoa pimeyteen! 

El Wire Purge Led Naamio myydään kappaleittain. Naamio on valaistu ja kasvoissa näkyy tikattu suu ja ristissä olevat silmät. Valoissa on kolme asetusta, jatkuva, hidas vilkunta ja nopea vilkunta. Naamio peittää kasvot ja siinä on reiät suulle ja silmille, toki suun reikä on vain hengittämistä varten, sen läpi ei voi syödä tai juoda. Naamio pysyy päässä joustavan kuminauhan avulla. Myydään eri värisillä LED-valoilla, naamiot itsessään ovat mustat, punaisilla roiskeilla. Saatavilla aikuisten One size -koossa. Naamio vaatii 2 x AA -paristot toimiakseen.

  • Materiaali: Muovi
  • Koko: One size (aikuisten)
  • Määrä: Yksittäin
  • 3 eri valoasetusta
  • Vaatii 2 x AA-paristot
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä