Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Falcon Crest Golden Riesling

1 / 1

Falcon Crest Golden Riesling

39,90 €
Tiesitkö, että aidon taikuuden tekemiseen tarvitaan vain vettä ja tämä viiniainespakkaus? Kukapa olisi uskonut sen olevan näin helppoa? Nauti ihan itse valmistamastasi Falcon Crestin Golden Rieslingistä, joka on korkealaatuista ja maultaan aivan maht
Lue lisää
Tiesitkö, että aidon taikuuden tekemiseen tarvitaan vain vettä ja tämä viiniainespakkaus? Kukapa olisi uskonut sen olevan näin helppoa? Nauti ihan itse valmistamastasi Falcon Crestin Golden Rieslingistä, joka on korkealaatuista ja maultaan aivan mahtavaa.

Falcon Crest Golden Riesling viinipakkauksesta tulee 23 litraa Rieslingiä. Mukana on käyttöohjeet.

Ainesosat: Rypälemehutiiviste Airen, rypälemehuttiiviste Riesling, glyseriini (Glyserol) E422, diammoniumvetyfosfaatti, natriumsitraatti E331, sitruunahappo E330. Tuotteen sisällössä voi ilmetä muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: Druvjuicekoncentrat Airen, Druvjuicekoncentrat Riesling, glycerin (Glycerol) E422, Diammoniumvätefosfat, Natriumcitrat E331, Citronsyra E 330. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

-
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita