Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
Falcon Crest Kir

1 / 1

Falcon Crest Kir

39,90 €
Vähän Kir-viiniä sopii aina! Tarjoa päivällisvieraille selviää, että sinä olet itse valmistanut tämän erinomaisen juoman, jossa maistuu mustaviinimarja ja valkoinen viini, niin kyllä suut loksahtaa auki! Falcon Crest Kir on viiniuute, josta saat 23
Lue lisää
Vähän Kir-viiniä sopii aina! Tarjoa päivällisvieraille selviää, että sinä olet itse valmistanut tämän erinomaisen juoman, jossa maistuu mustaviinimarja ja valkoinen viini, niin kyllä suut loksahtaa auki!

Falcon Crest Kir on viiniuute, josta saat 23 litraa Kir-viiniä. Kanisteri sisältää 7 kg viiniuutetta, johon sinun tarvitsee lisätä vain 17 litraa vettä ja 2 kg sokeria. Mukana on valmistusohjeet. 

Ainesosat: Rypälemehutiiviste Bobal, glyseriini (Glyserol) E422, tanniini, diammoniumvetyfosfaatti, natriumsitraatti E331, sitruunahappo E330. Tuotteen sisällössä voi ilmetä muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: Druvjuicekoncentrat Bobal, glycerin (Glycerol) E422, Tannin, Diammoniumvätefosfat, Natriumcitrat E331, Citronsyra E 330. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

-
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita