Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
Falcon Crest Körsbärsvin/Kirsikkaviini

1 / 1

Falcon Crest Körsbärsvin/Kirsikkaviini

39,90 €
Mikään DIY ei ole niin palkitsevaa kuin se, minkä saat viinilasissa käteesi! Falcon Crestin viiniuutteesta voit valmistaa omassa kodissasi huippuluokkaista viiniä. Falcon Crest Körsbärsvin/Kirsikkaviini on viiniuute, josta saat 23 litraa Kirsikka-vi
Lue lisää
Mikään DIY ei ole niin palkitsevaa kuin se, minkä saat viinilasissa käteesi! Falcon Crestin viiniuutteesta voit valmistaa omassa kodissasi huippuluokkaista viiniä.

Falcon Crest Körsbärsvin/Kirsikkaviini on viiniuute, josta saat 23 litraa Kirsikka-viiniä. Kanisteri sisältää 7 kg viiniuutetta, johon sinun tarvitsee lisätä vain 17 litraa vettä ja 2 kg sokeria. Mukana on valmistusohjeet. 

Ainesosat: Rypälemehutiiviste Bobal, glyseriini (Glyserol) E422, tanniini, diammoniumvetyfosfaatti, natriumsitraatti E331, sitruunahappo E330. Tuotteen sisällössä voi ilmetä muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: Druvjuicekoncentrat Bobal, glycerin (Glycerol) E422, Tannin, Diammoniumvätefosfat, Natriumcitrat E331, Citronsyra E 330. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

-
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita