Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Falcon Crest Liebfraumilch

1 / 1

Falcon Crest Liebfraumilch

39,90 €
Vain vettä tähän viiniuutteeseen ja voit saada puolikuivaa viiniä todella nopeasti. Täydellinen projekti itsensä viiniasiantuntijaksi nimittäneelle, joka tutkii aina viinin ominaisuuksia ja aromeja ennen kuin tyhjentää lasin. Nyt sinulla on näytön pa
Lue lisää
Vain vettä tähän viiniuutteeseen ja voit saada puolikuivaa viiniä todella nopeasti. Täydellinen projekti itsensä viiniasiantuntijaksi nimittäneelle, joka tutkii aina viinin ominaisuuksia ja aromeja ennen kuin tyhjentää lasin. Nyt sinulla on näytön paikka, pystytkö itse valmistamaan parasta viiniä!

Falcon Crest Liebfraumilch on viiniuute, josta saat 23 litraa Liebfraumilch-valkoviiniä. Lisää vain 18 litraa vettä. Sokeria ei tarvita. Mukana on valmistusohjeet. 

Ainesosat: Rypälemehutiiviste Bobal, glyseriini (Glyserol) E422, tanniini, diammoniumvetyfosfaatti, natriumsitraatti E331, sitruunahappo E330. Tuotteen sisällössä voi ilmetä muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: Druvjuicekoncentrat Bobal, glycerin (Glycerol) E422, Tannin, Diammoniumvätefosfat, Natriumcitrat E331, Citronsyra E 330. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

-
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita