Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
Falcon Crest Röd Rioja

1 / 1

Falcon Crest Röd Rioja

39,90 €
Talon punainen ei ole koskaan ollut yhtä hyvää kuin se on sinun kotonasi! Nauti aivan omasta Rioja-viinistäsi seuraavilla hienommilla päivällisillä. Parhaimman makuiset punaviinit ovat ne, joissa on aidon ja persoonallisen käsityön aromi! Falcon Cre
Lue lisää
Talon punainen ei ole koskaan ollut yhtä hyvää kuin se on sinun kotonasi! Nauti aivan omasta Rioja-viinistäsi seuraavilla hienommilla päivällisillä. Parhaimman makuiset punaviinit ovat ne, joissa on aidon ja persoonallisen käsityön aromi!

Falcon Crest Röd Rioja on viinisetti, joka antaa sinulle 23 litraa punaista Rioja-viiniä. Lisää ainoastaan 18 litraa vettä, sokeria ei tarvita. Ohjeet tulevat mukana. 

Aineosat: Rypälemehutiiviste Bobal, glyseriini (Glyseroli) E422, Tanniini, Diammoniumvetyfosfaatti, Natriumsitraatti E331, Sitruunahappo E 330. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Druvjuicekoncentrat Bobal, glycerin (Glycerol) E422, Tannin, Diammoniumvätefosfat, Natriumcitrat E331, Citronsyra E 330. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

-
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita