Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Falcon Crest Vitt Vin Exklusivt

1 / 1

Falcon Crest Vitt Vin Exklusivt

39,90 €
Tämä viinisetti auttaa sinua saamaan aikaan ylellisen tunteen kotiviinin valmistamisessa, ja se antaa lopullisella juomalle sen hienostuneen eksklusiivisen maun. Ihanteellinen sille, joka pitää elämän hienoista asioista, ja joka rakastaa ihastuttavia
Lue lisää
Tämä viinisetti auttaa sinua saamaan aikaan ylellisen tunteen kotiviinin valmistamisessa, ja se antaa lopullisella juomalle sen hienostuneen eksklusiivisen maun. Ihanteellinen sille, joka pitää elämän hienoista asioista, ja joka rakastaa ihastuttavia viini-iltoja!

Falcon Crest Vitt Vin Exklusivt on viinisetti, joka antaa sinulle 23 litraa valkoviiniä. Lisää ainoastaan 18 litraa vettä, sokeria ei tarvita. Ohjeet tulevat mukana. 

Aineosat: Rypälemehutiiviste Bobal, glyseriini (Glyseroli) E422, Tanniini, Diammoniumvetyfosfaatti, Natriumsitraatti E331, Sitruunahappo E 330. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Druvjuicekoncentrat Bobal, glycerin (Glycerol) E422, Tannin, Diammoniumvätefosfat, Natriumcitrat E331, Citronsyra E 330. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

-
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita