Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Folioilmapallo Grattis Till Studenten

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Folioilmapallo Grattis Till Studenten

(0)
Kirjoita arvostelu

Black Friday

-20%
3,92 €
Suositeltu hinta: 4,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika
  1-3 Arkipäivää
 • Myyjä ja toimittaja Partykungen

Sisältyy kampanjaan:

Black Friday Black Friday - Lelut
Juhlista vastavalmistunutta ylioppilasta loistokkuutta säästelemättä ja tee se tällä hienolla folioilmapallolla, joka sopii erinomaisesti ylioppilasjuhliin! Tämä ilmapallo on todellinen tunnelmankohottaja, joka tulee taatusti laittamaan pisteen i:n päälle tuohon suureen päivään! 

Folioilmapallo Grattis Till Studenten on valkoinen folioilmapallo, jossa on ylioppilaslakki ja ruotsinkielinen teksti "Grattis till studenten" ("Onnea ylioppilaalle"). Ilmapallo on puhallettuna kooltaan 53 cm ja se voidaan täyttää joko ilmalla tai heliumilla. Heliumilla täytettynä ilmapallo pysyy ilmassa jopa viikon ajan ja se tarvitsee suunnilleen saman määrän heliumia kuin 2 tavallista, 25-30 cm kokoista lateksi-ilmapalloa. 

 • Materiaali: Folio
 • Koko: 53 cm
 • Pysyy ilmassa: Jopa viikon ajan heliumilla täytettynä
 • Nostovoima: n. 15 grammaa
 • Tilavuus: 24 litraa
 • Ilmapallo on itsesulkeutuva
 • Myydään kappaleittain

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.